Yeni Başlayanlar İçin

Online Temel Fotoğrafçılık Kursu

%50 + %50 indirimle

396 TL yerine sadece 99 TL

Türkiye’nin en sevilen fotoğraf eğitmeni Nihat Karadağ’dan fotoğrafçılık eğitimi alın…

Türkiye’nin neresinde olursanız olun, iyi bir fotoğraf eğitimi bir tık uzağınızda…

İstediğiniz zaman, istediğiniz yerden, sınırsız tekrar ile fotoğraf öğrenin…

ÖRNEK DERS VİDEOSUNU İZLEYİN

Seviyeniz veya tutkunuz ne olursa olsun, hızlı bir şekilde büyük adımlar atmanıza yardımcı olacağız. Tüm zamanların En İyi Online Temel Fotoğrafçılık Kursu’ nu kaçırmayın … Üstelik 30 gün para iade garantisi bulunuyor.

Türkiye’ nin en sevilen fotoğraf eğitmeni Nihat Karadağ’ dan, fotoğrafçılık kursu alıp, eğitimini tamamlayanlar, Türkiye’ nin 1 Numaralı Fotoğrafçılık Kursu PhotoPlay’ den ‘Başarı ve Eğitim Sertifikası’ almaya hak kazanacak.

Kurs bittikten sonra da, hem fotoğrafla ilgili aklınıza takılan soruları, hem de ekipmanlarla ilgili sorularınızı en geç 24 saat içerisinde cevaplayacak ve sizlere her zaman destek olmaya devam edeceğiz.

Bu eğitim esnasında makinenizin üzerindeki düğmelerin ne işe yaradığını, manuel pozlamayı, manzara – portre – sokak gibi farklı konularda makinenizi nasıl ayarlayacağınızı, yardımcı ekipmanları ve iyi fotoğrafın kurallarını öğreneceksiniz.

Kurs sonunda yer alan Online Sınav Sistemi ile bilginizi ölçebileceksiniz. 85 ve üzeri puan alan kursiyerlerimiz, Temel Fotoğrafçılık Kursu Sertifikası’ nın haricinde, bir de ‘Başarı Sertifikası’ sahibi olacak.

‘Fotoğraf’ kelimesi, Yunanca’ da ışık anlamına gelen ‘Photo’ ve Latince’ de iz bırakmak, yazı yazmak, resim yapmak gibi anlamlara gelen ‘Graph’ sözcüklerinin birleştirilmesiyle oluşturulmuştur. Anlam açısından da, ışıkla iz bırakmak, ışıkla resim yapmak gibi anlamı vardır.

İyi bir fotoğrafın şans eseri çekilmesi çok zordur. Fotoğrafçının doğru anda doğru yerde olması bile büyük bir emek ister. Fotoğrafçının başarısı ise, teknik donanım, teknik bilgi ve kompozisyon kurallarını etkin bir biçimde kullanıp kullanmamasına bağlıdır. Bu eğitimin sonunda, ihtiyacınıza uygun fotoğraf makinesiyle, anlatmak istediğiniz duyguya uygun kompozisyon yaratarak, manuel modda çekimler yapabileceksiniz.

Temel Fotoğrafçılık Kursu, hobinizi mesleğiniz hale getirmek içinde sizlere yardımcı olacak. Üstelik kurs sonunda, Başarı ve Eğitim Sertifikası alabileceksiniz. Fotoğrafı öğrenmek istiyorsanız, bu kursa katılmalısınız.

Fotoğrafçılığa yeni başlayan ya da bilgilerini tazelemek isteyen herkes bu eğitime katılabilir. Her yeni fotoğrafçının, öncelikle temel bilgileri öğrenmesi gerekir. Yeni başlayan fotoğrafçılık kurslarında, genellikle ışık ve pozlama, enstantane hızı, diyafram açıklığı, ISO, çekim modları ve objektifler anlatılır. Ayrıca kompozisyon, alan derinliği (bulanık arka plan), diyafram açıklığı, deklanşör hızı ve ISO arasındaki ilişkiyi de öğrenebilirsiniz. Online Temel Fotoğrafçılık Kursu sayesinde, dijital kameraların nasıl ışık yakaladığını ve bir çok DSLR makinede bulunan temel özellikleri öğrenebilirsiniz.

 ✔ Türkiye’ nin En Sevilen Fotoğraf Eğitmeni Nihat KARADAĞ ile Ders

✔ Sınırsız Kurs Tekrarı ile %100 Öğrenme Garantisi

✔ Ömür Boyu Erişim

✔ 30 Gün Para İade Garantisi

✔ %100 Memnuniyet Garantisi

✔ 33 FULL HD Video İçerik

✔ Özel Bonus İçerikler

✔ İndirilebilir Kaynaklar

✔ 44 sayfalık PhotoPlay Çekim Kartları (Hediye)

✔ Online Test

✔ Başarı ve Eğitim Sertifikası

✔ Eğitmenlerle Soru – Cevap

✔ Makine Alacaklara Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti

✔ Whatsapp Desteği

Eğer bir hobi edinmek ya da amatör bilgilerinizi üst seviyeye çıkartarak fotoğrafçılığınızı profesyonelleştirmek istiyorsanız, o zaman bu kurs tam size göre …

Fotoğraf çekmek; hem kendinizi, hem de bakış açınızı değiştirecek. Üstelik, fotoğraf en eğlenceli uğraşlardan biri.

Fotoğrafa dair öğrendiğiniz bilgilerle birlikte, hem çevrenize, hem de yaşama bakış açınız değişecek. Dilerseniz fotoğrafçılıkta uzmanlaşarak, hobinizi mesleğinize de dönüştürebilirsiniz. Amacımız ne olursa olsun, amacınıza ulaşmak için birçok bilgiye ihtiyacınız var. Bu kursun amacı da, sizlere başlangıç seviyesindeki bilgileri düzenli ve sistematik bir şekilde sunarak, hızlı bir şekilde fotoğrafik gelişiminize katkı sağlamak. Bunun için, bu kursta sizlere pratik çekim bilgileri vererek, makinenizi manuel kullanabileceğiniz seviyeye gelmenizi, yardımcı ekipmanları daha iyi tanımanızı ve kompozisyon kurallarını öğreterek, daha güzel fotoğraflar çekebilmenizi sağlıyoruz. Kısacası, fotoğrafçılık alanında bilmediğiniz bir çok konuyu öğrenmiş olacaksınız.

Online Temel Fotoğraf Eğitimi ile fotoğrafın oluşma sürecinin mantığını anlayacak, elinize hangi makineyi alırsanız alın, manuel olarak kullanmayı öğreneceksiniz. Ayrıca fotoğrafçılık terimlerine ve çekim tekniklerine de hakim olacak, farklı ışık koşullarında makine ayarlarınızı doğru bir şekilde değiştirerek daha iyi fotoğraflar çekebileceksiniz. Fotoğrafçılığı meslek haline dönüştürmek isteyenler için de, fotoğraf makineleri, objektifler, tripodlar, tetikleyiciler, filtreler gibi tüm yardımcı ekipmanları, nasıl kullanacağınızı A’ dan Z’ ye öğrenmiş olacaksınız. Eğitim sonunda, hangi ekipmana neden ihtiyacınız olduğunu da öğrenecek, ekipman seçimi konusunda da daha doğru kararlar verebileceksiniz.

  • Fotoğrafın Kısa Tarihçesi
  • Fotoğrafın Oluşum Süreci – Etkenler (Fotoğrafın mantığı)
  • Obtüratör (Örtücü Hızı) / Enstantane
  • Diyafram
  • ISO/ASA
  • Net Alan Derinliği
  • Pozometre
  • Eşdeğerlilik Yasası
  • Makine üzerindeki tüm düğmelerin ne işe yaradığı ve nasıl ayarlanacağı
  • Modlar: P, Tv-S, Av-A, M, B
  • +/- Pozlama
  • Netleme Noktaları
  • Işık Ölçüm Modu
  • Pozlandırma
  • Focus Modu
  • Drive Modu
  • White Balance – Işık Bilgisi
  • Fotoğraf Kalitesi
  • Fotoğraf Stili
  • Manuel Netleme
  • Flaş Kullanımı
  • Flaş Gücünü Değiştirme
  • Poz Kitleme
  • Dosya Formatları
  • RAW ve Jpeg Farkları ve Kullanımı
  • Yardımcı Ekipmanlar
  • Fotoğraf Makinesi Türleri
  • Sensör
  • Sensör Boyutunun Önemi ve Etkileri
  • Objektifler
    • Objektifin Yapısı ve Tasarımı
    • Normal Objektifler
    • Geniş Açılı Objektifler
    • Tele Objektifler
    • Balık Gözü Objektifler
    • Zoom Objektifler
    • Makro Objektifler vs …
  • Çarpan Etkisi
  • Filtreler ve Kullanım Alanları
  • İyi Fotoğrafın Kuralları
  • Estetik Bilgisi ve Fotoğrafta Kompozisyon
  • Biçimsel Kompozisyon Tipleri
    • Net Alan Derinliği
    • Ufuk Çizgisi
    • Altın Kesim
    • Ritim
    • Doku
    • Perspektif
    • Fon
    • Görmek
    • Bakış ve Gidiş Boşlukları
    • Uygun An vs …

Daha iyi fotoğraflar çekebilmeniz için gerekli tüm bilgileri öğrenmiş olacaksınız. Makinenize hakim olacak, hangi düğmenin ne işe yaradığını öğreneceksiniz. Çekim yaptığınız fotoğrafçılık türüne (portre, manzara, gece, moda, ürün, reklam fotoğrafçılığı vb) göre, ortam ışığını doğru analiz ederek, hangi ayarlarda nasıl fotoğraf çekmeniz gerektiğini öğreneceksiniz. Objektifler, tripodlar, filtreler ve tetikleyiciler gibi yardımcı ekipmanlardan hangisine neden ihtiyacınız olduğunu bilecek, teknik olarak doğru bir şekilde kullanarak, daha iyi fotoğraflar çekebileceksiniz.

En ilkel, en eski fotoğraf makinesinden, en teknolojik fotoğraf makinesine kadar, küçük ve orta boy fotoğraf makinelerini tanıyacak, çalışma mantığını kolayca kavrayacaksınız.

Online Fotoğrafçılık Kursu ile fotoğrafın temel kuramlarını, fotoğraf makinesi ayarlarını, yardımcı ekipmanları, ışık ve kompozisyonu öğrenerek daha etkili fotoğraflar çekeceksiniz.

Online Temel Fotoğrafçılık Kursu’ nun süresi 3 saattir. Eğitim videoları 1 ile 28 dakika arasında, toplam 33 videodan oluşmaktadır. İster bilgisayarınızdan, isterseniz de mobil cihazınızdan bağlanarak eğitim videolarını izleyebilirsiniz. Online Temel Fotoğrafçılık Kursu Eğitim Seti’ ni satın aldıktan sonra, videolara ömür boyu sınırsız erişiminiz olacak ve istediğiniz zaman, istediğiniz kadar izleyerek, fotoğrafçılık alanındaki bilginizi artırabileceksiniz. İsterseniz eğitim videolarına ve online testlere tekrar tekrar katılabilirsiniz.

Online Fotoğrafçılık Kursu herkes için uygundur. Amacınız ne olursa olsun, bu eğitimin sonunda, fotoğrafçılık alanında bir çok şey öğreneceksiniz;

  • Fotoğraf çekmeye meraklı olan herkes,
  • Makinesi olup daha güzel fotoğraf çekmek isteyenler,
  • Fotoğraf makinesi almayı düşünenler,
  • Bu alana ilgi duyanlar.

  • Akıllı telefon, tablet ya da bilgisayar
  • İnternet bağlantısı

Henüz bir fotoğraf makineniz yoksa acele etmeyin. Kurs sonunda daha bilinçli bir şekilde makine ve objektif tercihi yapabileceksiniz. Üstelik makine aldıktan sonra da, online eğitim videolarını tekrar tekrar ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca makine almak istediğinizde, hem sizlere ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyoruz, hem de anlaşmalı firmalardan, indirimli makine ve ekipman almanızı sağlıyoruz.

Kursu bitiren herkes, ‘Temel Fotoğrafçılık Kursu Sertifikası’ almaya hak kazanacak. Kursu bitirdiğinizde, sertifikanız profilinize anında ÜCRETSİZ olarak eklenecek ve sertifikanızı indirme linki de mail olarak size gönderilecektir.

Kurs sonunda aktif hale gelen ve 50 sorudan oluşan oluşan Online Test’ e katılarak da, hem bilginizi ölçebilir, hem de 85 ve üzeri puan alırsanız, ikinci bir sertifika olan Başarı Sertifikası’ ile ödüllendirilirsiniz ve bu sertifika da yine profilinize otomatik olarak yüklenir ve indirme linki size mail olarak gönderilir.

Sertifikanızı ister online olarak, isterseniz de 300gr mat kağıda baskı alarak kullanabilirsiniz.

Sertifikanızı doğrulamak için, sertifikanızın üzerinde bulunan eşsiz doğrulama kodunu kullanarak, aşağıdaki linkten doğrulayabilirsiniz.

www.fotografcilikkursu.com/sertifika

Sertifikanızı; baskı halinde bizim size kargolamamızı isterseniz, PhotoPlay tarafından özel olarak hazırlanmış, 300 gr kalın kağıda basılarak, imzalı ve kaşeli bir şekilde adresinize kargolanacaktır. Bu durumda, baskı ve kargo masrafı olarak her bir kargo için, aşağıdaki linkten 20 TL ödemeniz gerekmektedir.

www.fotografcilikkursu.com/sertifika-baskisi

Unutmadan, hem video eğitimleri sınırsız izleme hakkınız bulunuyor, hem de sınavlara sınırsız katılma hakkınız bulunuyor. Yani anlamadığınız konuları tekrar tekrar izleyerek bilgi seviyenizi yükseltebilir ve sınavlara tekrar tekrar katılarak, puanınızı artırabilirsiniz.

PhotoPlay Fotoğrafçılık Kursu’ ndan alacağınız sertifikalar; uluslararası, özel ve resmi kurumlarda geçerlidir. Ancak iş yeri açmak için olan sertifika değildir. O belgenin ismi, ‘Kurs Bitirme Belgesi’ dir ve sadece Mesleki Eğitim Merkezleri tarafından en az 1 yıllık eğitim sonucunda verilmektedir.

Fotoğrafçılık alanında stüdyolarda çalışabilir ya da freelancer olarak kendi işinizin patronu da olabilirsiniz. Son zamanların gözde meslekleri olan düğün ve doğum fotoğrafçılığı gibi alanlarda fotoğraf çekimleri yaparak, özel gün fotoğrafçısı olabilirsiniz. Böylece hobinizi mesleğinize dönüştürür, çalışmaktan zevk aldığınız bir iş yapabilirsiniz. Ayrıca fotoğrafçılık alanında iş ilanlarına başvururken, Online Temel Fotoğrafçılık Kursu sonunda alacağınız sertifikayı da öz geçmişinize ekleyebilirsiniz. Türkiye’ nin 1 numaralı fotoğrafçılık kursu olan PhotoPlay’ den sertifika aldığınız için diğer kişilere göre ön plana çıkmış olacaksınız.

Eğitim aldığınız esnada ya da daha sonrasında, kursla ilgili sorularınız olursa, 24 saat içerisinde eğitmenlerimiz tarafından sorularınız yanıtlanacak. Her konunun altında yer alan, ‘Eğitmene Soru Sor’ bölümünü kullanarak, sorularınızı bizlere iletebilirsiniz. Dilerseniz Whatsapp Destek Hattı’mızdan da bizlere ulaşabilirsiniz.

Kursa kayıt olduğunuzda, almak istediğiniz fotoğraf makinesi başta olmak üzere, tüm ekipmanlarla ilgili sorularınızı eğitmenlerimize sorabilirsiniz. En geç 24 saat içerisinde sorularınız yanıtlanacaktır.

Daha önce PhotoPlay’ den eğitim almış kursiyerlerimizin fotoğraflarını görmek için @fotografcilikkursu profilini ziyaret edin.

Amacımız, Dünya’ nın neresinde olursanız olun, sizlere iyi bir fotoğraf eğitimi deneyimi yaşatmak. Bu nedenle, sizlere faydalı olabilmek bizim için son derece önemli. Aldığınız kurstan memnun kalmadığınız takdirde, hiç bir kesinti yapmadan ücretinizin tamamını iade ediyoruz.  Ancak iade şartları ile ilgili uymanız gereken iki kural var, bunları aşağıda açık ve net bir şekilde belirtiyoruz:

1. İade işlemi için satın alım yaptıktan sonra 30 gün süreniz var. Yasal mevzuat gereği siz eğitimi satın aldıktan sonraki 30 gün içerisinde bu hizmete ait faturayı kesmemiz gerekiyor, fatura kestiğimizde vergi ödemesi ve ilgili eğitmenlerin ödemelerini yapmış oluyoruz. Bu nedenle iade işlemleri için 30 gün içinde info@photoplay.com.tr adresine mail atmalısınız.

2. Ücret iadesi yapabilmemiz için, eğitim içeriğinin %20′ sinden fazlasını izlememiş olmanız gerekiyor. Kurs içeriğinde ne kadar gezindiğiniz, www.fotografcilikkursu.com tarafından anlık olarak kayıt ediliyor. Eğitim içeriğinin, %20′ sinden fazlasını izlediğinizde, gerekli kullanımı sağlamış olursunuz ve bu durumda ne yazık ki ücret iadesi yapamayız. Eğitimi alıp, 30 gün boyunca, istediğiniz zaman eğitim içeriğinin içerisinde gezinebilirsiniz. Ancak bu süre zarfında, %20′ sinden az gezinmeniz ve beğenmemeniz durumunda, ödediğiniz ücreti iade alabilirsiniz.

Size iyi bir deneyim sunmak için bu politikayı oluşturduk. Eğer iade işlemi ile ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, 0 850 441 40 45 numaralı Whatsapp Destek Hattı‘ mızdan ya da info@photoplay.com.tr üzerinden bize ulaşarak yardım alabilirsiniz.

Eğitim Videoları

Giriş
Nihat KARADAĞ dan Mesaj Var :) 00:00:00
Fotoğrafın Tarihi
Fotoğrafın Mantığı AÇIK 00:01:00
Mo Ti Kimdir? Fotoğrafa Katkısı Nedir? 00:02:00
Niepce Kimdir? Fotoğrafa Katkısı Nedir? 00:02:00
Dugerre Kimdir? Fotoğrafa Katkısı Nedir? 00:01:00
Talbot Kimdir? Fotoğrafa Katkısı Nedir? 00:01:00
Enstantane
Enstantane Nedir? 00:02:00
Enstantane Değerleri Nelerdir? 00:05:00
Enstantane Kullanımında Dikkat Edilecek Unsurlar Nelerdir? 00:02:00
Enstantane Çekim Uygulaması 00:03:00
Işıkla Boyama Nasıl Yapılır? 00:01:00
Örnek Fotoğraflarla Enstantane 00:04:00
Diyafram
Diyafram Nedir? 00:04:00
Diyafram Değerleri ve Etkileri Nelerdir? 00:05:00
Diyafram Çekim Uygulaması 00:01:00
Örnek Fotoğraflarla Diyafram 00:01:00
ISO - ASA
ISO Nedir? 00:05:00
ISO Değerleri ve Etkileri Nelerdir? 00:02:00
Örnek Fotoğraflarla ISO 00:02:00
Makine Üzerindeki Düğmeler
Çekim Modları ve Makine Üzerindeki Düğmeler 00:26:00
Hangi Mod Nerede ve Nasıl Kullanılır? 00:17:00
Manuel Mod Kullanımı ve Pozometre 00:07:00
Histogram Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır? 00:02:00
Işık Ölçüm Modları 00:04:00
Makine Üzerinde Ne, Nereden Ayarlanıyor?
Canon Fotoğraf Makineleri 00:31:00
Nikon Fotoğraf Makineleri 00:14:00
Sony Fotoğraf Makineleri 00:30:00
Fujifilm Fotoğraf Makineleri 00:05:00
Objektifler
Objektifler 00:10:00
Objektiflerin Özellikleri 00:03:00
Objektif Aksesuarları 00:08:00
Objektif Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? 00:04:00
Yardımcı Ekipmanlar
Tripodlar 00:10:00
Flaşlar 00:07:00
Mikrofon ve Batery Grip 00:03:00
Hafıza Kartları 00:04:00
Kompozisyon
Kompozisyona Giriş 00:04:00
Örnek Fotoğraflarla Kompozisyon 00:07:00
Bonus İçerikler
Evde Çekebileceğiniz Fotoğraf Önerileri 00:09:00
Neden Photoshop Kullanmalıyız? 00:15:00
İndirilebilir İçerikler
PhotoPlay Çekim Kartları 00:00:00
Son Olarak :)
Nihat KARADAĞ dan Mesaj Var-2 :) 00:00:00

Kurs Yorumları

5

5
54 oy
  • 5 yıldız54
  • 4 yıldız0
  • 3 yıldız0
  • 2 yıldız0
  • 1 yıldız0
  1. 5

    Çok memnun kaldim . Ilk başta çok tedirgin oldum ama kesinlikle düsünmeyin bile. gönül rahatlığı ile alabilirsiniz en ufak sorununuzda nihat bey kendisi ilgileniyor böyle naif bi insan dan eğitim almak gurur verici .

  2. 5

    İnanılmaz verimli bir eğitim süreciydi. Daha önce online aldığım hiçbir eğitim bu kadar akıcı değildi , bütün videoları keyifle takip ettim. Fotoğraf hakkında bilgisi ve hatta fotoğraf makinesi olmayan biri olarak şu an birçok teknik bilgiye sahibim. Makine alıp öğrendiklerimi bir an önce uygulamak için sabırsızlanıyorum.
    Emeğinize sağlık.

  3. Çok iyi

    5

    Fotoğrafçılık hakkında çok şey bildiğimi sanıyordum meğer çok az şey biliyormuşum. Kursu takip ettim, iki gün sürdü, sıkılmadım gayet net ve anlaşılırdı. Çok bilgilendim, ileride diğer kurslarda takip etmek niyetindeyim. Şunu belirteyim sorular zordu zar zor 88 aldım. Gerçekten her şey için teşekkür ederim..

  4. DEDİM Kİ VOVV!!

    5

    Bu mesleğe yeni başladım ve yolun çok başındayım. Farklı kurslara katıldım, ama sanırım kısa ve öz olunca algılayan bir beynim var :))bu sebeple uygun fiyatlı ve bir çok sorunun cevabını alabileceğimiz güzel bir kurs. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

  5. Temel fotoğraf cılık

    5

    Kursa kayıt yaptırırken acaba dedim ama kursa başladıktan sonra iyi ki kayıt olmuşum dedim Nihat Hocama çok teşekkür ederim

  6. Eğitim gibi eğitim

    5

    Sıkılmadan sürükleyici bir anlatım. gerçekten çok detaylı ve kolay anlaşılabilecek şekilde bi ders oldu benim için. takıldığım yerlerde tekrar dönebilecek olmam ise ayrı bi güzellik. adım attıkça kendimi gelecek derslerde bu kurs üzerinden rahatlıkla geliştirebileceğimi düşünüyorum. bütün ekibin eline koluna sağlık. Nihat hocama çok teşekkür ederim.

  7. 5

    Sade ve akıcı bir anlatım olmuş.Bilmediğim bir çok şeyi öğrendim her şey için çok teşekkür ederim .Emeğinize sağlık.En önemlisi unuttuğum ve takıldığım yerde tekrar tekrar izleyebilmek adına sınırsız olması da çok güzel

  8. Gmz

    5

    Aldığım fotoğraf eğitiminden çok memnun kaldım. Videolar çok anlaşılır . Eğer fotoğrafçılığa hevesiniz varsa kendinize baska bir kurs aramayın derim. Bir sorun olduğunda bizzat kendileri ilgilenip dönüş yapıyorlar. Fotoğraf hakkında temel bilgileri öğrendiğimi düşnüyorum . Dilerim devamını getirebilirim.

  9. Harika

    5

    Kursa kayıt yaptırırken acaba dedim ama kursa başladıktan sonra iyi ki kayıt olmuşum dedim Nihat Hocama çok teşekkür ederim kayıt yaptıracak olanlar ya da fotoğrafçılık kursu arayanlar hiç tereddüt etmeden kayıt yaptırabilirler ben sınavı geçemedim ama hala kurs içeriğine erişebiliyorum ve bir sorununuz olduğunda anında dönüş yapılıyor. ✌ İnşallah sınavı da geçebilirim

  10. anlatılması gereken her şey en sade ve anlaşılabilir şekliyle anlatılmış...

    5

    gerçekten en sade ve anlaşılabilir şekilde anlatılmış.çok kaliteli bir şekilde her şeyi öğrendim.çok teşekkür ederim.

  11. 5

    Güzel verimli bir eğitimdi

  12. 5

    Anlatım akıcı ve yoğun. merakla her bir videoyu izledim. Daha önceden hiçbir eğitim almamış ve fotoğraf makinası üzerindeki tuşların işlevini bile bilmeyen biri olarak birçok şey öğrendiğimi düşünüyorum. yüz yüze eğitim alma fırsatım olsun çok isterim. emek verenlere teşekkür ederim.

  13. 5

    Çok akıcı ve bilgilendirici. Ben çok beğendim Herkese tavsiye ederim.

  14. 5

    Çok eğitici ve bir Pazar gününüzü sadece kursa ayırıp kursu bitirebilirsiniz.

  15. 5

    Herşeyden önce soru sorduğumda cevap almam artı ilgi ve alaka mükemmel
    Temel fotoğrafçılık bence ilk alınması gereken ders sonra diğerleri
    İlk kez aldım teredddütlerim vardı
    Şimdi bütün dersleri almayı düşünüyorum
    Nihat Karadağ hocam mükemmelsiniz sizden alacağım çok ders var
    Sorularımdan bıkacaksınız

  16. Eğitim hakkında

    5

    Almış olduğum eğitimde fotoğrafçılığa dair her şeyi kısa süre içinde öğrendim. Fotoğrafçılığa ilgisi olan herkese şiddetle bu eğitimi tavsiye ederim. Nihat Bey sade bir dil kullanarak ve uygulamalı bir şekilde bütün detayları ile her şeyi anlatıyor. Aynı zamanda takıldığınız ve anlamadığınız konularda sorular sorabiliyorsunuz. İlerleyen zamanlarda diğer eğitmleri de almayı düşünüyorum. Nihat Bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum.

  17. KURS HAKKINDA

    5

    ÇOK HARİKA BİR KURSTU.ÇOK GÜZEL ŞEYLER ÖĞRENDİM.DİĞER KURSLARI DA ALACAĞIM.

  18. FAYDALI

    5

    GERÇEKTEN GÜZEL VE FAYDALI BİR KURS. KAMERA VE FOTOĞRAF ÇEKMEYE HEVESLİ HERKESE ÖNERİRİM.

  19. 5

    her videoda ‘aydınlandım’ tepkisi verdiğim harika bir kurs! tavsiye ederim 🙂

  20. Fotoğrafçılık gelişimi için mükemmel bir öğretim serisi

    5

    kursu büyük bir keyif ve beğeniyle izleyerek tamamladım. birkaç yıldır amatör olarak kendi çabalarımla fotoğraf çekmeye çalışıyorum. bazı temel konuları da internetten araştırıyorum. bu kurs sayesinde kafamın içerisinde dağınık vaziyette dolaşan, bu nedenle de neden olmuyor diye hevesimi kıran birçok soruya cevap bulduğumu hissediyorum. özellikle portre ve sokak fotoğrafçılığı konusunda kendimi geliştirme hevesim var. bu nedenle Burak hocanın portre fotoğrafçılığı kursuna da katılmayı düşünüyorum. umarım ilerleyen dönemlerde birebir eğitim alma olanağım da olur.
    katkıları için bu kursu hazırlayan eğitmenlerimize tekrar çok teşekkür ederim.

  21. Tuğba

    5

    Meslek olarak başlamak istediğim fotoğrafçılık kursunu en ince ayrıntısına kadar anlatan hocamiza teşekkür ediyorum muhteşem bir eğitim uzaktan eğitim olmasına rağmen gayet anlaşılır anlatılıyor ve sorduğunuz sorular gece gündüz demeden hızlıca cevap veriliyor diğer kurslari da alıp hayallerime kurslariniz ile ulaşıyorum teşekkürler her şey için

  22. 5

    Fotoğrafçılığa ilgim olduğu için indirimli halinden yararlanıp bu kursu satın aldım. Bilmediğim birçok şeyi öğrendim. Temel fotoğrafçılık için harika bir kurs.

  23. 5

    Eğitim konu başlıklarına göre kısa kısa anlatımlarla hazırlanmış. Makinenizi tanımanız ve fotoğrafçılığın temeli için oldukça başarılı bir eğitim. Ders anlatımları, hem herkesin anlayacağı kadar sade bir dille yapılmış, hem de gereksiz detaylardan arındırılarak akıcılık sağlanmış. Eğitimden sonra yapılacak tek şey, makineyi alıp bol bol çekim pratiği yapmak. Düşünen herkes için kesinlikle tavsiye ederim

  24. 5

    Öncelikle reklamınız her tarafta çok az ,daha fazla olması lazım bu kadar yararlı olacağını düşünmemişdim teşekurler,kursa gelince anlatımlar çok güzel ama videolar çok kısa biraz daha örnekler ile süsleye bilirdiniz ,internet sitenizin alt yapısından dolayı (benim internet hızım çok yüksek) kasıyor ve yavaş acılıyor ,devamlılığınızın olması süper kesinlikle parasını sonuna kadar hak eden bir kurs %100 memnun kalırsınız .

  25. 5

    gerçekten çok faydalı bir kurstu.çok teşekkür ediyorum.

  26. 5

    Olabildiğince yalın,net ve faydalı bir programdı. Güzel bir başlangıç oldu gerek Nihat Hocanın gerekse özveri ile oluşturulan bu sistemin kesinlikle emeğinin karşılığını almasını isterim. Bu çatıya dahil olduğum için mutluyum.

  27. 5

    Bu zamana kadar ne kadar eksik bilgim varmis bunu gördüm merak ettiğim tüm cevaplari sizde buldum. Anlattiginiz herseyi kalem kalem yazdim. Sizlere cok tesekkur ederim

  28. 5

    Çok faydalı ve bilgilendirici bir kurs.Teşekkürler

  29. 5

    Detaylı,akılda kalıcı,tekrar tekrar izlenebilecek,büyük bir emek verilerek hazırlanmış çok keyifli bir eğitim videosu.Emeklerinize sağlık Nihat hocam teşekkürler

  30. 5

    Çok akıcı ve bilgilendirici bir kurs teşekkür ederim.

  31. 5

    Akılda kalıcı, sadece teorik değil pratikte de başarılı bir eğitim. Gayet güzel ve akıcı. Emekleriniz için teşekkürler.

  32. 5

    Ucuz etin yahnisi yavan olur beyler. Youtube gibi ortamlarda 150 part video izleyerek öğrenebileceğiniz şeyleri çok daha kısa sürede öğretiyor Nihat Hoca. Temel fotoğrafçılık dendiğine bakmayın, bayağı fazla detay var. Ülkedeki hocaları maddi olarak desteklemek de önemli bence. Parasının tam karşılığıdır bu kurs. Portre, düğün fotoğrafçılığı ve photoshop kursunu da aldım ben. Eğitime devam 🙂

  33. 5

    Hayatımdaki en sevdiğim ders çünkü sevdiğim bir şey hakkında. 1 ayda yapılan bu emeğe teşekkür ediyorum bana böyle güzel bir zaman yaşattığı için. Almanızı ”ŞİDDETLE” öneririm. 🙂

  34. 5

    Eğitim titizlikle planlanmış, oldukça akıcı bir anlatımla sunulmuş keyifli bir içeriğe sahip. Fotoğrafçılığa ilgi duyanlar iyi bir başlangıç. Emeği geçen herkese teşekkürler.

  35. 5

    Güzel ve faydalı bir eğitimdi.

  36. 5

    kısa ve çok net bilgiler emeğinize sağlık

  37. 5

    Bugüne kadar kendi edindiğim temel fotoğraf bilgilerime hem katkı sağladım hem de doğru bildiğim yanlışlarımı düzelttim. Birçok şey netlik kazandı. Hedefim doğrultusunda bu eğitimi iyi ki aldım. Emekleriniz için teşekkür ederim hocam

  38. 5

    harika bir eğitim aldığımı düşünüyorum. pişman olmıyacağınız bir eğitimi kaçırmayın. Bu imkanı sunduğunuz için çok teşekkür ederim.

  39. 5

    GEREK ANTALYA ‘DA YAŞADIĞIM İÇİN GEREK PANDEMİ DÖNEMİNDE OLDUĞUMUZDAN DOLAYI NİHAT HOCAMIZIN DERSLERİNİ ONLINE OLARAK ALDIM. ÖNCELİKLE BU GÜZEL İMKANI BİZLERE TANIĞI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. YÜZ YÜZE BİR EĞİTİM SAMİMİYETİNDE VE MÜKEMMEL BİR ANLATIM. EĞİTİMLERİ ALIRKEN VE EĞİTİMDEN SONRADA AKLIMIZA TAKILAN KONU OLURSA HER DAİM YARDIMCI OLUYOR. BU GÜZEL YOLA SİZİNLE BAŞLAMA İMKANI BULDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM.AYAĞINIZ TAŞA DEĞMESİN. SAĞLIK VE BAŞARI SİZİNLE OLSUN.İŞİNİ SEVEREK YAPAN HERKESİN YOLU HEP IŞIK OLSUN.

  40. 5

    anlayışlı ilgili destek hattı dahilinde harika ve zevkli bir eğitim tamamladım hemde 1 günde 🙂 emeği geçen herkese teşekkür ederim.

  41. 5

    Fotoğrafçılığa dair herhangi bir eğitim için; herhangi bir kursu değil, kesinlikle photo play’i tercih etmelisiniz.. Bilgi ve deneyimlerinizi yalın bir dille bize aktardığınız için teşekkürler..

  42. 5

    Pandemi dönemi dolayısıyla Nihat Hoca’nın online dersini alabildim. Şöyle özetleyebilirim. Bilgiye sahip olmak kadar onu aktarabilmek de önemlidir. İşte Nihat Hoca bunu çok iyi başarıyor. Kesinlikle sade, anlaşılır ve samimi bir anlatımı var. Oldukça faydalı ve yararlı oldu. Tavsiye ederim.

  43. 5

    Kayıt olmadan önce pek bir inancım yoktu. Tereddüt ederek aldım. Belki arada bir bakarım diye düşündüm alırken.

    Buna karşın eğitimlere başladıktan sonra olayın içine çekildiğimi fark ettim. Anlatımlar basit, şaşaalı cümleler yerine direkt konu üzerinde hareket ediliyor.

    Sormaya üşendiğimiz yada çekindiğimiz düğmelere kadar anlatılmış. Şunu içtenlikle söyleyebilirim ki, teorik olarak makinanın tüm özelliklerine hakim bir şekilde fotoğrafçılığın temellerini kavramış olarak sokaklara dökülmeye hazır hale getirilmiş olacaksınız.

    Emeği geçen herkese teşekkürler

  44. 5

    Başarılı Bir Eğitim Olmuş. Elinize Emeğinize Sağlık.

  45. 5

    ön yargılı başladım fakat videoları izledikçe hakkını fazlası ile veren bir uygulama olduğunu gördüm emeği geçen herkese teşekkürler…..

  46. 5

    Beklenenden daha fazlasını bize sunduğunuz için minettarız iyi ki varsınız PHOTOPLAY ailesi ❤️❤️❤️❤️❤️

  47. 5

    başta çok çekingen davrandım nasıl olucak yeterli olur mu vs. sonuç olarak mükemmel bir egitim olmuş tavsiye ederim gayet açık ve anlatılmış olaylar

  48. 5

    Bu güzel ve öğretici eğitim için Nihat hocaya ve ekibine teşekkür ederim

  49. 5

    Başta kursa kayıt olmakta tereddütlerim vardı, ama gördüm ki
    Almış olduğum dersler kendimi gelistirmem de çok yardımcı oldu eksiklerimi gördüm mevcut olduğumuz kısıtlamalı günlerde bol bol tekrar yapıp izlemek güzel
    Başta Nihat Karadağ hocam ve sevgili ekibi photo play ailesine teşekkürlerimi sunarım. İyi ki varsınız

  50. 5

    Temel fotoğrafçılık eğitimi adı altında, makinayı (teknik anlamda) elinizde oyuncak etme fırsatı 🙂 Teşekkürler Nihat hocam…

  51. 5

    @Nihat karadağ Hocam siz mükemmel bir eğitmensiniz heleki fotoğrafta kompozisyon konu anlatımınız bayıldım çok teşekkür ederim Nihat Hocam en kısa zamanda sizinle yüz yüze görüşmek tanımak isterim nice Nihat karadağ başarı imzalarına

  52. 5

    ÇOK MEMNUN KALDIM…

BU KURSU SATIN AL

Eğitmen

653 KAYITLI ÖĞRENCİ

KURSLARINIZI MOBİL UYGULAMAMIZDAN İZLEYİN

Sadece mobil uygulama takipçilerimize özel indirim kodlarını kaçırmamak için uygulamamızı indirin...

PhotoPlay Play Store PhotoPlay App Store