Fotoğraf Düzenleme Kursları

RAW İşleme Teknikleri Kursu

Admin bar avatar
(1 Değerlendirme)
500₺ 99₺
raw-isleme-teknikleri-kursu-2

%80 indirimi kaçırmayın… 

“Hobi amaçlı fotoğraf çekiyorum” ya da “Fotoğrafçıyım” diyen herkesin mutlaka öğrenmesi gereken RAW İşleme Teknikleri, kısa süreliğine sadece 99 TL

İstediğiniz zaman, istediğiniz yerden, sınırsız tekrar ile RAW işlemeyi öğrenin…

Türkiye’nin neresinde olursanız olun, iyi bir fotoğraf eğitimi bir tık uzağınızda…

ONLINE RAW İŞLEME TEKNİKLERİ – ÖZET

Günümüz dijital teknolojisinde, fotoğraf makinalarının teknik yetersizlikleri sebebiyle, gözümüzün gördüğü tonlarda fotoğraf çekemiyoruz. Makineden çıkan ilk (ham) fotoğrafın, mutlaka Photoshop yardımıyla işlenmesi gerekiyor. Ayrıca Photoshop, fotoğrafçının kendi bakış açısını fotoğrafa yansıtabilmesi için yardımcı bir araç ve fotoğraf işleme programlarının kullanımı dijital fotoğraf çekenler için artık bir zorunluluk.

RAW formatlı fotoğraflarımızı Photoshop ile açtığımızda karşımıza gelen editör; Adobe Camera Raw Editör. Bir anlamda tüm işleme prosesimizin başlangıcı. ACR Editöre ne kadar hâkim olursak fotoğrafımızın alt yapısını da o derece güçlendireceğimiz aşikâr.

Bu eğitim, sadece bugüne kadar yayımlanmış en kapsamlı eğitim olmakla kalmayıp A’dan Z’ye ACR Editörün tüm detaylarını aktarırken kullanıcılara çok çeşitli ip uçları da sunuyor. Eğitimde kullanılan tüm fotoğraflar ve eğitim notları indirilebilir formatta katılımcıları bekliyor. Tüm zamanların en iyi Online Raw İşleme Teknikleri Kursunu kaçırmayın… Üstelik 30 gün para iade garantisi bulunuyor.

Tüm kurs içeriği Photoshop’ın hem Türkçe hem de İngilizce menüsüne karşılık verecek şekilde hazırlanmıştır. Eğitim programına ek olarak 4 bonus konu kurs içeriğine eklenmiştir.

Kurs sırasında veya bitiminden sonra bittikten sonra, kurs içeriği ile ilgili aklınıza takılan soruları en geç 24 saat içerisinde cevaplayacak ve sizlere her zaman destek olmaya devam edeceğiz.

Bu eğitim esnasında neyi neden uyguladığınızı sebepleri ile öğrenecek, “ezberleme” yerine işleme yöntemlerinin mantığını anlayacaksınız. Konu aktarımı sırasında kafanızda oluşabilecek soruları Burak Şenbak’ın, yılların verdiği tecrübe ile, sizin yerinize sorduğunu ve cevaplarını açıkladığına şahit olacaksınız.

Türkiye’nin her yerinde tanınan ve yıllardır Photoshop eğitimleri veren Burak Şenbak’dan bu kursu alıp, eğitimini tamamlayanlar, Türkiye’nin 1 Numaralı Fotoğrafçılık Kursu PhotoPlay’den Sertifika almaya hak kazanacak. Toplam 40 soruluk testimizden 85 ve üzeri puan alan kursiyerlerimiz, Eğitim Sertifikasına ek olarak Üstün Başarı Sertifikası da alacak.

Bu kurstan sonra fotoğraf hayatınız tamamen değişecek.

KURSUN ÖZELLİKLERİ 

  • ✔ Türkiye’nin en iyi Photoshop eğitmenlerinden Burak Şenbak ile ders
  • ✔ Şimdiye kadar ACR Editör konusunda hazırlanmış en kapsamlı içerik.
  • ✔ Sınırsız Kurs Tekrarı ile %100 öğrenme garantisi
  • ✔ Ömür boyu erişim
  • ✔ 30 gün para iade garantisi
  • ✔ %100 memnuniyet garantisi
  • ✔ 21 FULL HD video içerik
  • ✔ Özel bonus içerikler
  • ✔ İndirilebilir kaynaklar (Örnek çalışma fotoğrafları ve Eğitim Notları)
  • ✔ 44 sayfalık PhotoPlay Çekim Kartları (HEDİYE)
  • ✔ Online Test
  • ✔ Başarı ve Eğitim Sertifikası
  • ✔ Eğitmenle Soru – Cevap
  • ✔ Whatsapp Desteği
  • ✔ Yıl Sonunda Fotoğraf Sergisine Katılım Hakkı
  • ✔ Kurs içeriğine ek olarak 4 bonus konu

RAW İŞLEME TEKNİKLERİ KURSUNUN AMACI

Fotoğrafı hayatımıza kattığımız aldığımız andan itibaren bu hobinin bizlere kattığı pek çok önemli unsur var. Fotoğrafı çekmek işin yarısı. Diğer yarı ise bu fotoğrafların işlenip izleyicilere sunulması.

RAW Formatlı fotoğraflarımızın Photoshop’da açılmasıyla karşımıza gelen Adobe Camera Raw Editor (ACR Editör) ile işlenmesi bir zorunluluk. Bu editör ile neler yapılabileceğini bilmek ise fotoğrafçılar için inanılmaz bir avantaj.

ACR Editörü daha önce kullanmamış veya fonksiyonlarını sınırlı olarak kullanmış fotoğrafçılar için hazırladığımız kursumuz, büyük bir eksikliği kapayacak.

Fotoğraf işleme konusunda Photoshop ve ACR Editör’e merhaba demek isteyen tüm fotoğrafçılar; bu kursumuz tam size göre.

Bu kursu tamamladıktan sonra fotoğraflarınız “farklı” olacak.

RAW İŞLEME TEKNİKLERİNDE NELER ÖĞRENECEKSİNİZ?

Bu kursu tamamladığınızda;

  • ACR Editör menüsünü tanıyacak,
  • Editörün araçlarını efektif bir şekilde kullanabilecek,
  • RAW Formatlı fotoğraflarınızdan maksimum çıktıyı alabilecek,
  • 8 Bit yerine 16 Bit ile fotoğraf işlemenin faydalarını öğrenecek,
  • Fotoğraf makinanızda ve işleme sırasında kullanmanız gereken renk uzayını öğrenecek,
  • Beyaz Ayarı, pozlama düzeltmeleri, kontrast, tonalite düzeltmeleri, doygunluk ayarları gibi tüm işlemleri fotoğraflarınıza uygulayabilecek,
  • Manzara, Portre ve sokak fotoğraflarının işlenmesi ile ilgili ip uçları alacak,
  • Patlamış bölgeleri kurtarabilecek,
  • Çok koyu bölgelerin tonunu açabilecek,
  • Tüm renklere müdahale edebilecek, doygunluk, tonal değişiklik ve açma\koyulaştırma yapabilecek,
  • Fotoğrafın tamamında geçerli olacak değişikliklerin yanı sıra bölgesel (yerel) değişiklikleri yapabilecek,
  • Yüksek ISO’lu fotoğraflarınızın Gürültüsünü (Noise) azaltabilecek,
  • Bulutların, yaşlı portrelerin veya manzara fotoğraflarında istediğiniz bölgelerin yapısını ortaya çıkartabilecek,
  • Sensör lekelerini yok edebilecek,
  • Portrelerin sivilcelerini, kadraj içi istenmeyen lekeleri yok edebilecek,
  • Birçok RAW formatlı fotoğrafı aynı anda işleyip zaman kazanacak,
  • İşlenen bir fotoğrafın işleme ayarlarını sınırsız sayıda farklı fotoğrafa atayabilecek,
  • Anlık farklı işleme teknikleri kullanarak bunların aralarından seçim yapabilecek,
  • Profiller ve Ön Ayarları kullanırken yenilerini yaratabilecek,
  • Photoshop’ın içindeki Camera Raw Filtresini kullanmayı öğrenip jpeg formatlı fotoğraflarınızda da beyaz ayarları düzeltmesi ve ek işlemeler yapabilecek,
  • Akıllı nesnelerin mantığını öğrenip zor ışık koşulları altında çekilen fotoğraflarınızı kolayca düzeltip işleyebilecek,
  • Detayları İyileştirme özelliğini öğrenecek,
  • Panoramik çekimleri ACR Editör’de rahatça birleştirebilecek.
  • Fotoğraflarınızda yaratıcı değişiklikler yapabileceksiniz.

RAW İŞLEME TEKNİKLERİ KURSU İÇERİĞİ

  • Başlangıç Bilgileri.
  • Fotoğraf Kontrolü\Stili (Picture Control\Style) nedir?
  • Renk Uzayı (Color Space) Seçimi.
  • Kurs ile ilgili eğitim notları.
  • XMP Nedir?
  • ACR Genel Menü Tanıtımı.
  • Yüksek ISO’da Gürültü (Noise) azaltma.
  • Çok Açık ve Çok Koyu Tonlar (Black & White Clipping).
  • Doku, Keskinlik, Sisi kaldırma (Texture, Clarity, Dehaze).
  • Leke Temizleme (Spot Removal).
  • Fırça ve Dereceli Filtre (Adjustment Brush & Graduated Filter).
  • Önceki Çevrim (Previous Conversion).
  • Senkronizasyon (Synchronize) ve Sensör Lekesi Temizleme.
  • Anlık Görüntü (Snapshots).
  • Profiller ve Ön Ayarlar (Profiles & Presets).
  • Camera Raw Editor’de Yapmadığım İşlemler.
  • Bonus – Camera Raw Filtresi (Camera Raw Filter).
  • Bonus – Akıllı Nesneler (Smart Objects).
  • Bonus – Detayları İyileştir (Enhance Details).
  • Bonus – Panorama Yarat (Merge to Panorama).

Bu konuların tamamına ait Burak Şenbak’ın örnekler üzerinden aktardığı bilgileri kendinizin denemesi için ders içeriğine ait olan fotoğraflar ve eğitim notları indirilebilir formatta sizleri bekliyor.

BU EĞİTİM SİZE NE KATACAK?

Bu kursun sizlere katacağı en önemli 2 fayda;

  1. Bugüne kadar çektiğiniz ve arşivinizde yer alan fotoğrafların öğreneceğiniz yöntemler ile tüm eksikliklerinin giderilmesi, görsel olarak zenginliğinin artması,
  2. Kursu tamamladıktan sonra sizlerde oluşacak olan farklı fotografik bakış açısını çekim sırasında uygulayacak olmanız sebebi ile daha fazla sayıda fotoğraf çekmeniz ve port folyonuzun zenginleşmesi.

ACR Editör eğitimini tamamlayan kursiyerler fotoğraflarda bugüne kadar yaptıkları hataların nasıl düzeltileceğini öğrenirken aynı zamanda bu hataların sebeplerini de öğrenecekler.

Eğitimlerini tamamladıktan sonra “olası” hataların nasıl düzeltileceğini bilen kursiyerler çekim aşamasında diğer fotoğrafçıların Photoshop bilgi eksikliği sebebi ile çekmekten kaçınabileceği kadrajların fotoğraflarını da çekebilecek ve herkesten daha fazla sayıda fotoğraf ile evlerine döneceklerdir.

RAW İŞLEME TEKNİKLERİ KURSUNUN SÜRESİ

Online RAW İşleme Teknikleri Kursu eğitim süresi 6 saattir. Eğitim videoları 2 ile 67 dakika arasında toplam 21 video, 1 test ve 2 indirilebilir kaynaktan oluşmaktadır. İster bilgisayarınızdan, isterseniz de mobil cihazınızdan bağlanarak eğitim videolarını izleyebilirsiniz. Online RAW İşleme Teknikleri Kursunu satın aldıktan sonra, videolara ömür boyu sınırsız erişiminiz olacak ve istediğiniz zaman, istediğiniz kadar izleyerek, fotoğrafçılık alanındaki bilginizi artırabileceksiniz. İsterseniz eğitim videolarına ve online testlere tekrar, tekrar katılabilirsiniz.

BU KURSA KİMLER KATILABİLİR?

Online RAW İşleme Teknikleri Kursu, fotoğraf çeken ve Photoshop programını kullanmamış veya sınırlı seviyede bilgi sahibi olan herkes için uygundur.

KURS İÇİN NELER GEREKLİ?

  • Akıllı telefon, tablet ya da bilgisayar.
  • İnternet bağlantısı

PHOTOSHOP PROGRAMI HANGİ VERSİYON, HANGİ DİL?

Elbette son versiyon en iyisi ancak kursumuzda aktarılan konular eski Photoshop versiyonlarında da rahatlıkla uygulaması yapılabilen konular.

Photoshop dili olarak yapacağınız seçimde de elbette özgürsünüz. Konular hem Türkçe hem de İngilizce Photoshop menüsüne uygun olarak aktarılmakta.

RAW İŞLEME TEKNİKLERİ KURSU SERTİFİKASININ GEÇERLİLİĞİ

Kursu bitiren herkes, “Online RAW İşleme Teknikleri Eğitim Sertifikası” almaya hak kazanacak.

Sertifika için ek olarak hiçbir ücret ödemeyeceksiniz. Kursu bitirdiğinizde, sertifikanız profilinize anında eklenecek ve sertifikanızı basılı olarak isteyebileceksiniz.

Dilerseniz, kurs sonunda 40 sorudan oluşan ve 40 dakika süren, ücretsiz Bilgi Testine katılarak hem bilginizi test etmiş olur hem de 85 ve üzeri puan alırsanız, Eğitim Sertifikası haricinde, “Üstün Başarı Sertifikası” ile ödüllendirilirsiniz.

Sertifikalarınız, PhotoPlay tarafından özel olarak hazırlanmış, 300 gr kalın kâğıda basılarak, imzalı ve kaşeli bir şekilde adresinize gönderilecektir. Dilerseniz, kurs merkezimize gelerek, sertifikanızı elden de alabilirsiniz.

Eğitim videolarını sınırsız izleme hakkınızın yanında testlere de sınırsız katılma hakkınız bulunuyor. Anlamadığınız konuları tekrar tekrar izleyerek bilgi seviyenizi yükseltebilir ve sınavlara tekrar, tekrar katılarak, puanınızı artırabilirsiniz.

PhotoPlay Fotoğrafçılık Kursu’ndan alacağınız sertifikalar uluslararası, özel ve resmî kurumlarda geçerlidir. Ancak iş yeri açmak için gerekli olan sertifika değildir. Bu belgenin ismi, Kurs Bitirme Belgesidir ve sadece Mesleki Eğitim Merkezleri tarafından en az 1 yıllık eğitim sonucunda verilmektedir.

İŞ OLANAKLARI

Fotoğrafçılık alanında stüdyolarda çalışabileceğiniz gibi, freelancer olarak kendi işinizin patronu da olabilirsiniz. Son zamanların gözde meslekleri olan düğün ve doğum fotoğrafçılığı gibi alanlarda fotoğraf çekimleri yaparak, özel gün fotoğrafçısı olabilirsiniz. Böylece hobinizi mesleğinize dönüştürür, çalışmaktan zevk aldığınız bir iş yapabilirsiniz. Ayrıca fotoğrafçılık alanında iş ilanlarına başvururken, Online RAW İşleme Teknikleri Kursu eğitimi sonunda alacağınız sertifikayı da özgeçmiş\CV’nize ekleyebilirsiniz. Türkiye’nin 1 numaralı fotoğrafçılık kursu olan PhotoPlay’de Türkiye’nin en iyi Photoshop eğitmenlerinden Burak Şenbak’tan bu eğitim ve sertifikaları aldığınız için diğer kişilere göre ön plana çıkmış olacaksınız.

SORU-CEVAP

Eğitim aldığınız esnada ya da daha sonrasında, kursla ilgili sorularınız olursa, 24 saat içerisinde eğitmenlerimiz tarafından sorularınız yanıtlanacak. Her konunun altında yer alan, “Soru Sor” bölümünü kullanarak, sorularınızı bizlere iletebilirsiniz. Dilerseniz Whatsapp Destek Hattı’mızdan da bizlere ulaşabilirsiniz.

KURSİYERLERİMİZİN FOTOĞRAFLARINA GÖZ ATIN

Daha önce PhotoPlay’den eğitim almış kursiyerlerimizin fotoğraflarını görmek için @fotografcilikkursu profilini ziyaret edin.

İPTAL VE İADE ŞARTLARI

 Amacımız, Dünya’nın neresinde olursanız olun, sizlere iyi bir fotoğraf eğitimi deneyimi yaşatmak. Bu nedenle, sizlere faydalı olabilmek bizim için son derece önemli. Aldığınız kurstan memnun kalmadığınız takdirde, hiç bir kesinti yapmadan ücretinizin tamamını iade ediyoruz.  Ancak iade şartları ile ilgili uymanız gereken 2 kural var, bunları aşağıda açık ve net bir şekilde belirtiyoruz:

 1- İade işlemi için satın alım yaptıktan sonra 30 gün süreniz var. Yasal mevzuat gereği siz eğitimi satın aldıktan sonraki 30 gün içerisinde bu hizmete ait faturayı kesmemiz gerekiyor, fatura kestiğimizde vergi ödemesi ve ilgili paydaşların ödemelerini yapmış oluyoruz bu nedenle iade işlemleri için 30 gün içinde info@photoplay.com.tr adresine mail atmalısınız.

 2- Ücret iadesi yapabilmemiz için, eğitim içeriğinin %20’sinden fazlasını izlememiş olmanız gerekiyor. Kurs içeriğinde ne kadar gezindiğiniz, www.fotografcilikkursu.com tarafından anlık olarak kayıt ediliyor. Eğitim içeriğinin, %20 sinden fazlasını izlediğinizde, gerekli kullanımı sağlamış olursunuz bu durumda ne yazık ki ücret iadesi yapamayız. Eğitimi alıp, 30 gün boyunca, istediğiniz zaman eğitim içeriğinin içerisinde gezinebilirsiniz. Ancak bu süre zarfında, %20’sinden az gezinmeniz ve beğenmemeniz durumunda, ödediğiniz ücreti iade alabilirsiniz.

Size iyi bir deneyim sunmak için bu politikayı oluşturduk. Eğer iade işlemi ile ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, 0 850 441 40 45 numaralı Whatsapp Destek Hattımızdan ya da info@photoplay.com.tr üzerinden bize ulaşarak yardım alabilirsiniz.

Kursun Özellikleri

  • Kayıtlı Öğrenci 78
  • Max öğrenci sayısı1000
  • Süre0 hour
  • Yetenek seviyesiTümü
  • DilTürkçe
  • Kursu tekrar alma sayısıN/A

Eğitmen

Admin bar avatar
Burak Şenbak

1965 İstanbul doğumlu. Kadıköy Anadolu Lisesi’nin ardından İ.T.Ü. Makine Fakültesi, Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi. Master öğrenimini İ.Ü. İşletme Fakültesi, İşletme Bölümünde tamamladı. Uzun yıllar özel sektörde uluslararası alanda teknik ürün satışı, proje yönetimi ve iş geliştirme konularında çalıştı.

İFSAK; 2011-2013 döneminde Yönetim Kurulu Genel Sekreterlik görevini, 2013-2015 döneminde ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Uluslararası ilişkiler, Eğitmenlik, TFSF delegeliği, İFSAK FIAP Temsilcisi görevlerini sürdürdü.

Ulusal ve uluslararası alanda düzenlenen birçok sergiye katıldı. Farklı dergiler ve web sitelerinde fotoğraf üzerine yazıları yayımlandı, kurum ve kuruluşlar için fotoğraf çekimleri ve fotoğraf gösterileri gerçekleştirdi. Birçok fotoğraf projesinde küratör olarak görev aldı.

Üyelikleri:
AFFD (Afyon Frig Fotoğraf Derneği) üyesi,
BOFSAD (Halikarnas Bodrum Fotoğraf Sanatı Derneği) üyesi,
İFSAK (İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği) üyesi,
BÜFOD (Büyükçekmece Fotoğraf Derneği) Kurucu üyesi,
SSS (Sille Sanat Sarayı) Onur üyesi,
SİFAD (Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği) Onur üyesi,
PSA (Photographic Society of America) üyesi ve Türkiye Üye İlişkileri Direktörü.

2010 Yılından beri İFSAK ve BÜFOD eğitim birimlerinde görevli. Türkçe’nin yan ısıra İngilizce olarak da özel firmalarda\kurumlarda, derneklerde, üniversitelerde Temel Fotoğraf Eğitimi, Makinalar, Objektifler, Çekim Teknikleri, İleri Çekim Teknikleri, Işık, Kompozisyon, Gece Çekim Teknikleri, HDR Fotoğraf, Panoramik Fotoğraf, Portre Fotoğrafçılığı ve Photoshop eğitimi verdi. Birçok dernek ve kuruma ulusal ve uluslararası platformlarda danışmanlık hizmeti verdi. Ulusal ve uluslararası yarışmalar, foto maratonlar ve fotoğraf günleri düzenledi.

İstanbul Fotoğraf Müzesi arşivine alınmış olan ve "Fotoğrafımızda Bugün 2011" albümünde yayınlanan 200 fotoğraf arasında kendi fotoğrafı da bulunmakta. İlk kişisel sergisi “Geri Dönmek Üzere”yi 2014 yılında açtı.
Üç yıl gibi kısa bir zamanda ulusal ve uluslararası yarışmalarda fotoğrafları 30’dan fazla ülkede 120’dan fazla fotoğrafı ile 40’a yakını madalya olmak üzere 800’den fazla uluslararası sergileme aldı. Çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalarda jüri üyeliği ve TFSF Temsilciliği ile mahkemelerde bilirkişilik görevlerini gerçekleştirdi.

2012 yılında ‘Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP)’nun verdiği AFIAP (Artist –FIAP) unvanını, 2013 yılında ise EFIAP (Excellence-FIAP) unvanını, 2014 yılında ise EFIAP\b unvanını taşımaya hak kazandı.
2013 Yılında ‘İFSAK Yılın Fotoğrafçısı’ oldu.
2014 GPU Aphrodite ve 2015 yılının başında GPU Hermes unvanını aldı.
2015 Yılında 9. Sami Güner Kupası’nı kazandı.
2015 Yılında Cumhuriyet Gazetesi “Yunus Nadi Fotoğraf Ödülü”nü kazandı.
2016 Yılı, Kadıköy Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği (KALİD), “Kristal Martı” ödülünü aldı.
2016 Yılı, Photographic Society of America (PSA) Türkiye Üye İlişkileri Direktörü oldu.
2017 Yılı, Prof. Dr. Güler Ertan’ın “Fotoğrafımızda 1960’tan Günümüze” kitabında yer aldı.
2018 Yılı, İFSAK Baha Gelenbevi Kupası’nın dördüncü etabında da başarılı olarak bu kupayı ilk kez kazanan fotoğrafçı olmanın mutluluğunu yaşadı.
2018 Yılı, Siena International Photo Awards’da 48.000 fotoğraf arasından “Etkileyici Yüzler ve Karakterler” kategorisinde “Onursal Mansiyon” ödülünü kazandı.

Kişisel Sergiler:
2014 - Geri Dönmek Üzere, İstanbul
2018 - Diversity, Malinski Fotoğraf Festivali, Kumanovo Makedonya.
2018 – Velhasıl İnsan, Frig Fotoğraf Festivali, Afyon.
2018 – Zamanın Anları, 1. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali Midyat – Tasarım Vakfı, Faruk Malhan.
2018 – Gerçeküstü, 25. İstanbul Fotoğraf Günleri, İFSAK.

SONY WORLD PHOTOGRAPHY AWARDS;
2015; İnsan Kategorisi, 171 Ülkeden 79.0 fotoğraf arasında ilk 40’a giren “Cold” isimli fotoğrafı “National Award”ı kazandı.
2016; “Cock Fight” adlı çalışması ile “National Award”ı kazandı. Böylece üst üste aynı ödülü ikinci kez almış oldu.
2017; Kültür Kategorisi; 182 Ülkeden 106.000 fotoğraf arasında ilk 50’ye giren “Fishing Nets” isimli fotoğrafı “COMMENDED LIST”de yer aldı.

Ortalama puan 5.00 1 derece

5Yıldız
100%
4Yıldız
0%
3Yıldız
0%
2Yıldız
0%
1Yıldız
0%

Yorumlar

  • nevra topalismailoğlu

    tavsiye

    Gerek daha önceden belli bir bilgisi olan gerekse hiç bilmeyenlerin kolayca anlayabileceği anlatım dili için Burak hocaya teşekkür ederim. Son derece verimli bir eğitim idi.,kendini geliştirmek ve yenilemek isteyen fotoğraf gönüllülerine öneririm. Dr Nevra Topalismailoğlu

İlgili Dersler