EFSANE GÜNLERE ÖZEL %50 + %50 İNDİRİM

Kısa süreliğine 1300 TL yerine 325 TL

Türkiye’nin En Sevilen Fotoğraf Eğitmeni Nihat Karadağ ile Fotoğrafa Yeni Başlayanlar İçin

ONLINE (CANLI) TEMEL FOTOĞRAFÇILIK KURSU

5 ders, her ders 2,5 saatten, toplam 12,5 saatlik Canlı Online Eğitim

Online (Canlı) Temel Fotoğrafçılık Kursu 3. Dönem Kurs Gün ve Saatleri aşağıdadır:

3.Dönem / Hafta Sonu Akşam Grubu / 12 Aralık 2020 Başlangıçlı

Dersler Cumartesi ve Pazar akşamları saat 19:30 – 22:00 arasında yapılacaktır.

Ders Günleri: 12-13-19-20-26 Aralık 2020

Bu sayfadan sadece 12 Aralık 2020 saat 19:30-22.00 başlangıçlı 3. Dönem grubuna kayıt yapılmaktadır.

  • Online (Canlı) kurslarımız Zoom programı aracılığı ile Canlı Yayın şeklinde gerçekleştirilmektedir.
  • Eğitmenimizle, canlı olarak ekranda bir araya geleceksiniz.
  • Online (Canlı) kurslarımıza, evinizin ya da ofisinizin rahatlığında katılabileceksiniz ve sağlığınız ile ilgili hiç bir endişeye kapılmadan gönül rahatlığı ile eğitim almış olacaksınız.
  • Aklınızdaki soruları eğitmene iletebilecek ve cevaplarına anında ulaşabileceksiniz.
  • Kursa kayıt olan kişilere, kursun başlamasından birkaç gün önce, kursun takvimine uygun Zoom toplantılarının linki, toplantı numarası ve toplantı şifresi gönderilecek ve bu bilgiler aracılığı ile Online (Canlı) Eğitime giriş yapabileceksiniz.
  • Dersler esnasında eğitmenimiz, ders içeriğini sizlere anlatmaya başlayacak. Siz de anlamadığınız yerlere dair sorularınız olursa, dilerseniz sesli bir şekilde, dilerseniz chat bölümüne yazarak eğitmenimize sorularınızı sorabileceksiniz.
  • Her dersin sonunda, anlatılan konular üzerinden sizlere çekim ödevleri verilecektir. Yeni derse başlamadan önce, bir önceki dersin genel bir tekrarı yapılacak ve ödevler incelendikten sonra yeni ders anlatımına geçilecektir.
  • Bilgisayarınızda kamera ve\veya mikrofon olmasa da dersleri izleyebilir, sorunuz olduğunda da “chat” bölümünden sorunuzu eğitmene iletebilirsiniz.
  • Eğitmenimizin açıklamalarını ve paylaşımlarını rahat görmek için dersleri cep telefonunuzdan izlemek yerine Lap-top veya Desk-top ekranlarından daha büyük olarak izlemeniz tavsiye ederiz.
  • Ayrıca, kaçırdığınız dersler olursa ya da canlı yayını tekrar izlemek isterseniz, kayıt altına alınan Canlı Yayın videolarını 30 gün boyunca bu sayfanın en altında yer alan EĞİTİM VİDEOLARI bölümünden tekrar tekrar izleyebileceksiniz.

Temel Fotoğrafçılık Kursu, fotoğrafa yeni başlayan ya da başlamayı düşünen kişiler için hazırlanmış bir eğitimdir. Bu eğitim sayesinde, fotoğraf makinelerinin üzerindeki düğmelerin A’dan Z’ye hangisinin ne işe yaradığını ve yardımcı ekipmanları (objektifler, filtreler, tetikleyiciler vb.) öğreneceksiniz. Kurs sonunda ise neyi nasıl çekeceğinizi bilecek ve makinenizi manuel olarak kullanabileceksiniz.

Seviyeniz ne olursa olsun, hızlı bir şekilde büyük adımlar atmanıza yardımcı olacağız. Tüm zamanların En İyi Online (Canlı Yayın) Temel Fotoğrafçılık Kursu’ nu kaçırmayın…

Türkiye’ nin en sevilen fotoğraf eğitmeni Nihat Karadağ’ dan, fotoğrafçılık kursu alıp, eğitimini tamamlayanlar, Türkiye’ nin 1 Numaralı Fotoğrafçılık Kursu PhotoPlay’ den ‘Eğitim Sertifikası’ almaya da hak kazanacak.

Kurs bittikten sonra da, hem fotoğrafla ilgili sorularınızı, hem de ekipmanlarla ilgili sorularınızı cevaplayacak ve sizlere her zaman destek olmaya devam edeceğiz.

Bu eğitim esnasında makinenizin üzerindeki düğmelerin ne işe yaradığını, manuel pozlamayı, manzara – portre – sokak gibi farklı konularda makinenizi nasıl ayarlayacağınızı, yardımcı ekipmanları ve iyi fotoğrafın kurallarını öğreneceksiniz.

Kurs sonunda yer alan Online Sınav Sistemi ile bilginizi ölçebileceksiniz. 85 ve üzeri puan alan kursiyerlerimiz, Temel Fotoğrafçılık Kursu Sertifikası’nın haricinde, bir de ‘Başarı Sertifikası’ almaya hak kazanacak.

‘Fotoğraf’ kelimesi, Yunanca’ da ışık anlamına gelen ‘Photo’ ve Latince’ de iz bırakmak, yazı yazmak, resim yapmak gibi anlamlara gelen ‘Graph’ sözcüklerinin birleştirilmesiyle oluşturulmuştur. Anlam açısından da, ışıkla iz bırakmak, ışıkla resim yapmak gibi anlamı vardır.

İyi bir fotoğrafın şans eseri çekilmesi çok zordur. Fotoğrafçının doğru anda doğru yerde olması bile büyük bir emek ister. Fotoğrafçının başarısı ise, teknik donanım, teknik bilgi ve kompozisyon kurallarını etkin bir biçimde kullanıp kullanmamasına bağlıdır. Bu eğitimin sonunda, ihtiyacınıza uygun fotoğraf makinesiyle, anlatmak istediğiniz duyguya uygun kompozisyon yaratarak, manuel modda çekimler yapabileceksiniz.

Online (Canlı) Temel Fotoğrafçılık Kursu, hobinizi mesleğiniz hale getirmek içinde sizlere yardımcı olacak. Üstelik kurs sonunda, Başarı ve Eğitim Sertifikası alabileceksiniz. Fotoğrafı öğrenmek istiyorsanız, bu kursa katılmalısınız.

Fotoğrafçılığa yeni başlayan ya da bilgilerini tazelemek isteyen herkes bu eğitime katılabilir. Her yeni fotoğrafçının, öncelikle temel bilgileri öğrenmesi gerekir. Yeni başlayan fotoğrafçılık kurslarında, genellikle ışık ve pozlama, enstantane hızı, diyafram açıklığı, ISO, çekim modları ve objektifler anlatılır. Ayrıca kompozisyon, alan derinliği (bulanık arka plan), diyafram açıklığı, deklanşör hızı ve ISO arasındaki ilişkiyi de öğrenebilirsiniz. Online (Canlı) Temel Fotoğrafçılık Kursu sayesinde, dijital kameraların nasıl ışık yakaladığını ve bir çok DSLR makinede bulunan temel özellikleri öğrenebilirsiniz.

  • Online (Canlı) Temel Fotoğrafçılık Kursu toplam 5 dersten oluşmaktadır.
  • Her ders 2,5 saat sürmektedir ve toplam Online Canlı Yayın kurs süremiz 12,5 saattir.

Online (Canlı) Temel Fotoğrafçılık Kursu 3. Dönem Kurs Gün ve Saatleri aşağıdadır:

3.Dönem / Hafta Sonu Akşam Grubu / 12 Aralık 2020 Başlangıçlı

Dersler Cumartesi ve Pazar akşamları saat 19:30 – 22:00 arasında yapılacaktır.

Ders Günleri: 12-13-19-20-26 Aralık 2020

UYARI: Bu sayfadan sadece 12 Aralık 2020 saat 19:30-22.00 başlangıçlı 3. Dönem grubuna kayıt yapabileceğinizi unutmayın.

KAYIT OLABİLECEĞİNİZ DİĞER GRUPLAR:

1.Dönem / Hafta İçi Gündüz Grubu / 09 Aralık 2020 Başlangıçlı

Dersler Çarşamba ve Cuma günleri saat 13:00 – 15:30 arasında yapılacaktır.

Ders Günleri: 09-11-16-18-23 Aralık 2020

2.Dönem / Hafta İçi Akşam Grubu / 09 Aralık 2020 Başlangıçlı

Dersler Çarşamba ve Cuma akşamları saat 19:30 – 22:00 arasında yapılacaktır.

Ders Günleri: 09-11-16-18-23 Aralık 2020

Kaçırdığınız dersler olursa ya da canlı yayını tekrar izlemek isterseniz, kayıt altına alınan Canlı Yayın videolarını 30 gün boyunca bu sayfanın en altında yer alan EĞİTİM VİDEOLARI bölümünden tekrar tekrar izleyebileceksiniz.

✔ Türkiye’ nin En Sevilen Fotoğraf Eğitmeni Nihat KARADAĞ ile Canlı Ders

✔ Zoom Programı Üzerinden Canlı Yayın

✔ Kayıt Altına Alınan Canlı Yayın Videolarına 30 Gün Erişim

✔ %100 Memnuniyet Garantisi

✔ Özel Bonus İçerikler

✔ İndirilebilir Kaynaklar

✔ 44 sayfalık PhotoPlay Çekim Kartları (Hediye)

✔ Online Test

✔ Başarı ve Eğitim Sertifikası

✔ Eğitmenlerle Anında Soru – Cevap

✔ Makine Alacaklara Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti

✔ Whatsapp Desteği

✔ Kurs başlamadan 24 saat öncesine kadar erteleme, iptal ve para iade hakkı

Eğer bir hobi edinmek ya da amatör bilgilerinizi üst seviyeye çıkartarak fotoğrafçılığınızı profesyonelleştirmek istiyorsanız, o zaman bu kurs tam size göre…

Fotoğraf çekmek; hem kendinizi, hem de bakış açınızı değiştirecek. Üstelik, fotoğraf en eğlenceli uğraşlardan biri.

Fotoğrafa dair öğrendiğiniz bilgilerle birlikte, hem çevrenize, hem de yaşama bakış açınız değişecek. Dilerseniz fotoğrafçılıkta uzmanlaşarak, hobinizi mesleğinize de dönüştürebilirsiniz.

Amacınız ne olursa olsun, amacınıza ulaşmak için birçok bilgiye ihtiyacınız var. Bu kursun amacı da, sizlere başlangıç seviyesindeki bilgileri düzenli ve sistematik bir şekilde sunarak, hızlı bir şekilde fotoğrafik gelişiminize katkı sağlamak. Bunun için, bu kursta sizlere pratik çekim bilgileri vererek, makinenizi manuel kullanabileceğiniz seviyeye gelmenizi, yardımcı ekipmanları daha iyi tanımanızı ve kompozisyon kurallarını öğreterek, daha güzel fotoğraflar çekebilmenizi sağlıyoruz. Kısacası, fotoğrafçılık alanında bilmediğiniz bir çok konuyu öğrenmiş olacaksınız.

Online (Canlı) Temel Fotoğraf Eğitimi ile fotoğrafın oluşma sürecinin mantığını anlayacak, elinize hangi makineyi alırsanız alın, manuel olarak kullanmayı öğreneceksiniz. Ayrıca fotoğrafçılık terimlerine ve çekim tekniklerine de hakim olacak, farklı ışık koşullarında makine ayarlarınızı doğru bir şekilde değiştirerek daha iyi fotoğraflar çekebileceksiniz. Fotoğrafçılığı meslek haline dönüştürmek isteyenler için de, fotoğraf makineleri, objektifler, tripodlar, tetikleyiciler, filtreler gibi tüm yardımcı ekipmanları, nasıl kullanacağınızı A’dan Z’ye öğrenmiş olacaksınız. Eğitim sonunda, hangi ekipmana neden ihtiyacınız olduğunu da öğrenecek, ekipman seçimi konusunda da daha doğru kararlar verebileceksiniz.

  • Fotoğrafın Kısa Tarihçesi
  • Fotoğrafın Oluşum Süreci – Etkenler (Fotoğrafın mantığı)
  • Obtüratör (Örtücü Hızı) / Enstantane
  • Diyafram
  • ISO/ASA
  • Net Alan Derinliği
  • Pozometre
  • Eşdeğerlilik Yasası
  • Makine üzerindeki tüm düğmelerin ne işe yaradığı ve nasıl ayarlanacağı
  • Modlar: P, Tv-S, Av-A, M, B
  • +/- Pozlama
  • Netleme Noktaları
  • Işık Ölçüm Modu
  • Pozlandırma
  • Focus Modu
  • Drive Modu
  • White Balance – Işık Bilgisi
  • Fotoğraf Kalitesi
  • Fotoğraf Stili
  • Manuel Netleme
  • Flaş Kullanımı
  • Flaş Gücünü Değiştirme
  • Poz Kitleme
  • Dosya Formatları
  • RAW ve Jpeg Farkları ve Kullanımı
  • Yardımcı Ekipmanlar
  • Fotoğraf Makinesi Türleri
  • Sensör
  • Sensör Boyutunun Önemi ve Etkileri
  • Objektifler
    • Objektifin Yapısı ve Tasarımı
    • Normal Objektifler
    • Geniş Açılı Objektifler
    • Tele Objektifler
    • Balık Gözü Objektifler
    • Zoom Objektifler
    • Makro Objektifler vs …
  • Çarpan Etkisi
  • Filtreler ve Kullanım Alanları
  • İyi Fotoğrafın Kuralları
  • Estetik Bilgisi ve Fotoğrafta Kompozisyon
  • Biçimsel Kompozisyon Tipleri
    • Net Alan Derinliği
    • Ufuk Çizgisi
    • Altın Kesim
    • Ritim
    • Doku
    • Perspektif
    • Fon
    • Görmek
    • Bakış ve Gidiş Boşlukları
    • Uygun An vs …

Daha iyi fotoğraflar çekebilmeniz için gerekli tüm bilgileri öğrenmiş olacaksınız. Makinenize hakim olacak, hangi düğmenin ne işe yaradığını öğreneceksiniz. Çekim yaptığınız fotoğrafçılık türüne (portre, manzara, gece, moda, ürün, reklam fotoğrafçılığı vb) göre, ortam ışığını doğru analiz ederek, hangi ayarlarda nasıl fotoğraf çekmeniz gerektiğini öğreneceksiniz. Objektifler, tripodlar, filtreler ve tetikleyiciler gibi yardımcı ekipmanlardan hangisine neden ihtiyacınız olduğunu bilecek, teknik olarak doğru bir şekilde kullanarak, daha iyi fotoğraflar çekebileceksiniz.

En ilkel, en eski fotoğraf makinesinden, en teknolojik fotoğraf makinesine kadar, küçük ve orta boy fotoğraf makinelerini tanıyacak, çalışma mantığını kolayca kavrayacaksınız.

Online Fotoğrafçılık Kursu ile fotoğrafın temel kuramlarını, fotoğraf makinesi ayarlarını, yardımcı ekipmanları, ışık ve kompozisyonu öğrenerek daha etkili fotoğraflar çekeceksiniz.

Online (Canlı) Temel Fotoğrafçılık Kursu eğitmenliğini PhotoPlay Fotoğrafçılık Kursu’nun kurucusu ve aynı zamanda Türkiye’nin en sevilen fotoğraf eğitmeni olan Nihat Karadağ yapmaktadır.

Nihat Karadağ hakkında:

  • PhotoPlay kurucusu.
  • 1983 Ankara doğumlu profesyonel fotoğrafçı.
  • Fotoğraftaki ilk başarısı lise yıllarında aldığı ödül oldu.
  • Üniversite eğitimini tamamladığı Bolu’da ise çeşitli yerel gazetelerde çalıştı. Bolu Gündem Gazetesi’nde Haber Müdürü olarak çalıştı.
  • 2005 yılında İstanbul’a gelerek ulusal gazetelerde foto muhabiri ve fotoğraf editörü olarak çalışma hayatına devam etti.
  • Çektiği fotoğraflar Evrensel, Birgün, Radikal ve Cumhuriyet başta olmak üzere birçok gazete, dergi ve kitapta yayınlandı.
  • 2009 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Fotoğraf Ana Sanat Dalı’nda Yüksek Lisans’a başladı.
  • 2009-2013 yılları arasında ise bir reklam ajansına bağlı olarak Başbakanlık için fotoğraflar çekti.
  • Türkiye’nin en çok okunan fotoğraf dergisi Photoline’da, 2009-2012 yılları arasında yazar olarak, 2013-2016 yılları arasında ise Yazı İşleri Müdürü olarak görev aldı.
  • 2008 yılından bu yana fotoğraf eğitmenliği yapan Karadağ, PhotoPlay Fotoğrafçılık Kursu’nda çeşitli fotoğraf eğitimleri vermeye devam ediyor.
  • Karadağ’ın 7 ödülü ve 20’den fazla fotoğraf sergisi bulunuyor.
  • Uluslararası Basın Kartı sahibi.

Online (Canlı) Temel Fotoğrafçılık Kursu herkes için uygundur. Amacınız ne olursa olsun, bu eğitimin sonunda fotoğrafçılık alanında bir çok şey öğreneceksiniz;

  • Fotoğraf çekmeye meraklı olan herkes,
  • Makinesi olup daha güzel fotoğraf çekmek isteyenler,
  • Fotoğraf makinesi almayı düşünenler,
  • Bu alana ilgi duyanlar.

  • Akıllı telefon, tablet ya da bilgisayar
  • İnternet bağlantısı

Henüz bir fotoğraf makineniz yoksa acele etmeyin. Kurs sonunda daha bilinçli bir şekilde makine ve objektif tercihi yapabileceksiniz.

Üstelik makine almak istediğinizde, hem sizlere ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyoruz, hem de anlaşmalı firmalardan, indirimli makine ve ekipman almanızı sağlıyoruz.

Kursu bitiren herkes, ‘Temel Fotoğrafçılık Kursu Sertifikası’ almaya hak kazanacak. Kursu bitirdiğinizde, sertifikanız profilinize anında ÜCRETSİZ olarak eklenecek ve sertifikanızı indirme linki de mail olarak size gönderilecektir.

Kurs sonunda aktif hale gelen ve 50 sorudan oluşan oluşan Online Test’e katılarak da, hem bilginizi ölçebilir, hem de 85 ve üzeri puan alırsanız, ikinci bir sertifika olan ‘Başarı Sertifikası’ ile ödüllendirilirsiniz ve bu sertifika da yine profilinize otomatik olarak yüklenir ve indirme linki size mail olarak gönderilir.

Sertifikanızı ister online olarak, isterseniz de 300gr mat kağıda baskı alarak kullanabilirsiniz.

Sertifikanızı doğrulamak için, sertifikanızın üzerinde bulunan eşsiz doğrulama kodunu kullanarak, aşağıdaki linkten doğrulayabilirsiniz.

www.fotografcilikkursu.com/sertifika

Sertifikanızı; baskı halinde bizim size kargolamamızı isterseniz, PhotoPlay tarafından özel olarak hazırlanmış, 300 gr kalın kağıda basılarak, imzalı ve kaşeli bir şekilde adresinize kargolanacaktır. Bu durumda, baskı ve kargo masrafı olarak her bir kargo için, aşağıdaki linkten 25 TL ödemeniz gerekmektedir.

www.fotografcilikkursu.com/sertifika-baskisi

Unutmadan, sınava sınırsız katılma hakkınız bulunuyor. Yani sınavlara tekrar tekrar katılarak, puanınızı artırabilirsiniz.

PhotoPlay Fotoğrafçılık Kursu’ ndan alacağınız sertifikalar; uluslararası, özel ve resmi kurumlarda geçerlidir. Ancak iş yeri açmak için olan sertifika değildir. O belgenin ismi, ‘Kurs Bitirme Belgesi’ dir ve sadece Mesleki Eğitim Merkezleri tarafından en az 1 yıllık eğitim sonucunda verilmektedir.

Fotoğrafçılık alanında stüdyolarda çalışabilir ya da freelancer olarak kendi işinizin patronu da olabilirsiniz. Son zamanların gözde meslekleri olan düğün ve doğum fotoğrafçılığı gibi alanlarda fotoğraf çekimleri yaparak, özel gün fotoğrafçısı olabilirsiniz. Böylece hobinizi mesleğinize dönüştürür, çalışmaktan zevk aldığınız bir iş yapabilirsiniz. Ayrıca fotoğrafçılık alanında iş ilanlarına başvururken, Online (Canlı) Temel Fotoğrafçılık Kursu sonunda alacağınız sertifikayı da öz geçmişinize ekleyebilirsiniz. Türkiye’ nin 1 numaralı fotoğrafçılık kursu olan PhotoPlay’ den sertifika aldığınız için diğer kişilere göre ön plana çıkmış olacaksınız.

Eğitim aldığınız esnada, sorularınızı canlı olarak eğitmene sorabileceksiniz.

Kursa kayıt olduğunuzda, almak istediğiniz fotoğraf makinesi başta olmak üzere, tüm ekipmanlarla ilgili sorularınızı eğitmenlerimize sorabilirsiniz. Sorularınızı en kısa sürede yanıtlıyoruz.

Daha önce PhotoPlay’den eğitim almış kursiyerlerimizin fotoğraflarını görmek için @fotografcilikkursu profilini ziyaret edin.

Satın almış olduğunuz Online (Canlı) Fotoğrafçılık Kurslarını, canlı ders başlamadan 24 saat öncesine kadar erteleme ve iptal edebilirsiniz. İptal ettiğinizde, ödediğiniz ücret, ertesi iş günü iade edilir. Eğitimin başlamasına 24 saatten az bir süre kaldıysa, ne yazık ki iade yapılamamaktadır. Zoom programını dersten önce bilgisayarınıza kurmanız ve çalışır halde olduğundan emin olmak için test etmenizi öneririz. Kursiyerlerin yaşadığı teknik aksaklıklar nedeniyle kurs ücreti iade edilmez.

Eğitim Videoları

3.Dönem / Hafta Sonu Akşam Grubu / 12 Aralık 2020 Başlangıçlı
12 Aralık 2020 Cumartesi | 19:30 - 22:00
Canlı TFK 3. Dönem / 1. Ders 02:30:00
13 Aralık 2020 Pazar | 19:30 - 22:00
Canlı TFK 3. Dönem / 2. Ders 02:30:00
19 Aralık 2020 Cumartesi | 19:30 - 22:00
Canlı TFK 3. Dönem / 3. Ders 02:30:00
20 Aralık 2020 Pazar | 19:30 - 22:00
Canlı TFK 3. Dönem / 4. Ders 02:30:00
26 Aralık 2020 Cumartesi | 19:30 - 22:00
Canlı TFK 3. Dönem / 5. Ders 02:30:00

Kurs Yorumları

oy
  • 5 yıldız0
  • 4 yıldız0
  • 3 yıldız0
  • 2 yıldız0
  • 1 yıldız0

Bu kurs için henüz bir yorum bulunamadı.

BU KURSU SATIN AL96 BOŞ YER SAYISIKURS BAŞLIYOR 1 hafta
  • 1,300  325  / 30 Gün
  • 1 haftaIÇİNDE BAŞLAR
  • 12 saat, 30 dakika
  • 100 KONTENJAN
  • Uluslararası Sertifika

Eğitmen

0 KAYITLI ÖĞRENCİ

İNDİRİM KUPONLARINI KAÇIRMAYIN

Sadece mobil uygulama takipçilerimize özel indirim kodlarını kaçırmamak için uygulamamızı indirin...

PhotoPlay Play Store PhotoPlay App Store