EFSANE GÜNLERE ÖZEL %50 + %50 İNDİRİM

Kısa süreliğine 800 TL yerine 200 TL

Fotoğraflarınızı Daha İyi Hale Getirmek İçin

ONLINE (CANLI) LIGHTROOM CLASSIC KURSU

2 ders, her ders 3 saatten, toplam 6 saatlik Canlı Online Eğitim

Online (Canlı) Lightroom Classic Kursu 1. Dönem Kurs Gün ve Saatleri aşağıdadır:

1.Dönem / Hafta Sonu Akşam Grubu / 26 Aralık 2020 Başlangıçlı

Dersler Cumartesi ve Pazar akşamları saat 19:00 – 22:00 arasında yapılacaktır.

Ders Günleri: 26-27 Aralık 2020

Bu sayfadan sadece 26 Aralık 2020 saat 19:00-22.00 başlangıçlı 1. Dönem grubuna kayıt yapılmaktadır.

  • Online (Canlı) kurslarımız Zoom programı aracılığı ile Canlı Yayın şeklinde gerçekleştirilmektedir.
  • Eğitmenimizle, canlı olarak ekranda bir araya geleceksiniz.
  • Online (Canlı) kurslarımıza, evinizin ya da ofisinizin rahatlığında katılabileceksiniz ve sağlığınız ile ilgili hiç bir endişeye kapılmadan gönül rahatlığı ile eğitim almış olacaksınız.
  • Aklınızdaki soruları eğitmene iletebilecek ve cevaplarına anında ulaşabileceksiniz.
  • Kursa kayıt olan kişilere, kursun başlamasından birkaç gün önce, kursun takvimine uygun Zoom toplantılarının linki, toplantı numarası ve toplantı şifresi gönderilecek ve bu bilgiler aracılığı ile Online (Canlı) Eğitime giriş yapabileceksiniz.
  • Dersler esnasında eğitmenimiz, ders içeriğini sizlere anlatmaya başlayacak. Siz de anlamadığınız yerlere dair sorularınız olursa, dilerseniz sesli bir şekilde, dilerseniz chat bölümüne yazarak eğitmenimize sorularınızı sorabileceksiniz.
  • Her dersin sonunda, anlatılan konular üzerinden sizlere çekim ödevleri verilecektir. Yeni derse başlamadan önce, bir önceki dersin genel bir tekrarı yapılacak ve ödevler incelendikten sonra yeni ders anlatımına geçilecektir.
  • Bilgisayarınızda kamera ve\veya mikrofon olmasa da dersleri izleyebilir, sorunuz olduğunda da “chat” bölümünden sorunuzu eğitmene iletebilirsiniz.
  • Eğitmenimizin açıklamalarını ve paylaşımlarını rahat görmek için dersleri cep telefonunuzdan izlemek yerine Lap-top veya Desk-top ekranlarından daha büyük olarak izlemeniz tavsiye ederiz.
  • Ayrıca, kaçırdığınız dersler olursa ya da canlı yayını tekrar izlemek isterseniz, kayıt altına alınan Canlı Yayın videolarını 30 gün boyunca bu sayfanın en altında yer alan EĞİTİM VİDEOLARI bölümünden tekrar tekrar izleyebileceksiniz.

Bu fotoğrafçılık kursu, fotoğraflarını daha pratik ve hızlı bir şekilde işlemek isteyenler içindir.
Kolay ve hızlı bir şekilde fotoğraflarınızı düzenleyip daha iyi hale getirin.
Diğer fotoğraf düzenleme programları size korkutuyorsa, daha basit ve pratik bir programa ihtiyaç duyuyorsanız Lightroom tam size göre.
Lightroom ile fotoğrafınıza genel veya bölgesel müdahalelerde bulunabilir, düzenlediğiniz fotoğrafları ayrı klasörlerde saklayabilirsiniz.
Tüm fotoğraflarınızı Lightroom üstünde organize edebilir ve istediğiniz mecrada yüksek kalitede paylaşabilirsiniz.
Tüm dersler uygulamalı olarak gerçekleştirilecektir.

  • Online (Canlı) Lightroom Classic Kursu toplam 2 dersten oluşmaktadır.
  • Her ders 3 saat sürmektedir ve toplam Online Canlı Yayın kurs süremiz 6 saattir.

Online (Canlı) Lightroom Classic Kursu 1. Dönem Kurs Gün ve Saatleri aşağıdadır:

1.Dönem / Hafta Sonu Akşam Grubu / 26 Aralık 2020 Başlangıçlı

Dersler Cumartesi ve Pazar akşamları saat 19:00 – 22:00 arasında yapılacaktır.

Ders Günleri: 26-27 Aralık 2020

Kaçırdığınız dersler olursa ya da canlı yayını tekrar izlemek isterseniz, kayıt altına alınan Canlı Yayın videolarını 30 gün boyunca bu sayfanın en altında yer alan EĞİTİM VİDEOLARI bölümünden tekrar tekrar izleyebileceksiniz.

✔ PhotoPlay Eğitmenlerinden Özge AKTAŞ ORAN ile Canlı Ders

✔ Zoom Programı Üzerinden Canlı Yayın

✔ Kayıt Altına Alınan Canlı Yayın Videolarına 30 Gün Erişim

✔ %100 Memnuniyet Garantisi

✔ Özel Bonus İçerikler

✔ İndirilebilir Kaynaklar

✔ 44 sayfalık PhotoPlay Çekim Kartları (Hediye)

✔ Online Test

✔ Başarı ve Eğitim Sertifikası

✔ Eğitmenlerle Anında Soru – Cevap

✔ Makine Alacaklara Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti

✔ Whatsapp Desteği

✔ Kurs başlamadan 24 saat öncesine kadar erteleme, iptal ve para iade hakkı

Türkiye’ nin dört bir yanındaki herkese, uzaktan eğitim sistemi aracılığıyla ulaşarak, fotoğraflarını daha iyi bir görünüme kavuşturabilmeleri için gerekli bilgileri vermek amacıyla Online (Canlı) Lightroom Classic Kursu’ nu hazırladık. Eğer siz de fotoğraflarınızı daha iyi görünüme kavuşturmak istiyorsanız bu kursu kaçırmayın.

Online (Canlı) Lightroom Classic Kursu, fotoğrafla ilgilenen kişilerin çalışmalarını daha ileriye taşıyabilmeleri için tasarlandı.

Lightroom, diğer fotoğraf düzenleme programlarına göre çok daha pratik bir fotoğraf düzenleme programıdır.

  • Fotoğraflarınızı hızlıca arşivleyebilir,
  • Tekli ve toplu fotoğraf düzenlemeleri yapabilir,
  • Saniyeler içinde fotoğraflarınızı imzalı bir şekilde çıkış alabilir,
  • Dilediğiniz kadar preset indirip fotoğraflarınızda kullanabilir,
  • Lightroom’ un hazır şablonlarıyla fotoğraflarınızdan albüm ve fotokitap tasarımları oluşturabilir,
  • Fotoğraf ve videolarınızdan hızlı bir şekilde slide show hazırlayabilir
  • Fotoğraflarınızla bir web galerisi oluşturabilirsiniz.

Kısacası, Lightroom’ a dair A’ dan Z’ ye tüm bilgiler bu kursun içerisinde.

  • 1. Ders
    • Lightroom düzenleme programı ile neler yapılabilir, hangi düzenlemeler ile fotoğrafımıza neler katabiliriz?
    • Lightroom çalışma panelinin tanıtımı
    • Görselin bilgisayardan alınıp işlem için hazır hale getirilmesi
    • Library ve Develop panelinin tanıtımı
    • Develop paneli ile düzenlemenin yapılması
    • Fotoğraf kadrajının boyutunun ve açısının ayarlanması (Crop Overlay)
    • Beyaz Dengesini yapmak (White Balance)
    • Basic panelindeki araçların anlatımı ile fotoğrafların genel düzenlenmesi (Pozlandırma, kontrast, renk doygunluğu)
    • Tone Curve panelinin anlatımı (Ton, parlaklık)
    • Fotoğrafın genel renk düzenlenmesinin yapılması
    • Fotoğrafın siyah beyaza çevrilmesi
    • Fotoğrafta history seçiminin kullanılması
    • Before After seçeneğinin kullanımı
    • Adjustment Brush paneli ile fotoğrafı bölgesel olarak düzenleme
    • Fırça boyutunu ayarlama
    • Bölgesel düzenleme seçeneklerin yapılması
    • Fotoğrafta istenmeyen bölgelerin ve noktaların temizlenme ve yok etme işlemi (lekeler, noktalar, sivilceler)
  • 2. Ders
    • Göz ve saç renginin değiştirilmesi
    • Siyah – Beyaz fotoğrafın renklendirilmesi
    • Split Toning ile fotoğrafta istenilen renk tonunu ayarlama ve kaydetme seçenekleri
    • Fotoğrafı keskinleştirme, kumlanmayı (noise) azaltma seçeneklerinin uygulanması
    • Lens hatalarının düzeltilmesi, lens ayarlarının yapılması
    • Eski düzenlenmiş fotoğrafların koleksiyonlar yardımı ile bulunması
    • RAW bir fotoğrafın derste anlatılan bütün işlemleri ile yeniden düzenlenmesi
    • Fotoğrafı kaydetme ve seçenekleri

Bu kursu bitirdiğinizde;

  • Genel fotoğrafın ışık ayarları ile düzenleme yapmak.
  • Eğik ve yatay kadraj düzeltme, fotoğrafları kesmeyi,
  • Doğru beyaz dengesine ve renklere kavuşmayı,
  • Fotoğrafı keskinleştirmek ve yüksek ISO ile çekilen fotoğrafları temizlemeyi,
  • Bölgesel renkler ile oynayarak manzara fotoğraflarını düzenlemeyi,
  • Dramatik siyah beyaz fotoğraflar elde etmeyi,
  • Portre fotoğraflarında yüzü temizlemek ve dokuyu yumuşatmayı,
  • Sokak fotoğraflarını etkileyici siyah/beyazlara çevirmeyi öğreneceksiniz.

Özge AKTAŞ

  • Temel fotoğraf bilgisine sahip olanlar,
  • Fotoğraflarını daha iyi bir görünüme kavuşturmak isteyenler,
  • Fotoğraflarını hızlı bir şekilde düzenlemek isteyenler,
  • Fotoğraflarını topluca düzenleyerek, zamandan tasarruf etmek isteyenler,
  • Fotoğraf tutkusunu daha ileriye taşımak

isteyenler katılabilirler.

  • Akıllı telefon, tablet ya da bilgisayar
  • İnternet bağlantısı

Kursu bitiren herkes, ‘Lightroom Kursu Sertifikası’ almaya hak kazanacak. Kursu bitirdiğinizde, sertifikanız profilinize anında ÜCRETSİZ olarak eklenecek ve sertifikanızı indirme linki de mail olarak size gönderilecektir.

Kurs sonunda aktif hale gelen ve 20 sorudan oluşan oluşan Online Test’e katılarak da, hem bilginizi ölçebilir, hem de 85 ve üzeri puan alırsanız, ikinci bir sertifika olan ‘Başarı Sertifikası’ ile ödüllendirilirsiniz ve bu sertifika da yine profilinize otomatik olarak yüklenir ve indirme linki size mail olarak gönderilir.

Sertifikanızı ister online olarak, isterseniz de 300gr mat kağıda baskı alarak kullanabilirsiniz.

Sertifikanızı doğrulamak için, sertifikanızın üzerinde bulunan eşsiz doğrulama kodunu kullanarak, aşağıdaki linkten doğrulayabilirsiniz.

www.fotografcilikkursu.com/sertifika

Sertifikanızı; baskı halinde bizim size kargolamamızı isterseniz, PhotoPlay tarafından özel olarak hazırlanmış, 300 gr kalın kağıda basılarak, imzalı ve kaşeli bir şekilde adresinize kargolanacaktır. Bu durumda, baskı ve kargo masrafı olarak her bir kargo için, aşağıdaki linkten 25 TL ödemeniz gerekmektedir.

www.fotografcilikkursu.com/sertifika-baskisi

Unutmadan, sınava sınırsız katılma hakkınız bulunuyor. Yani sınavlara tekrar tekrar katılarak, puanınızı artırabilirsiniz.

PhotoPlay Fotoğrafçılık Kursu’ ndan alacağınız sertifikalar; uluslararası, özel ve resmi kurumlarda geçerlidir. Ancak iş yeri açmak için olan sertifika değildir. O belgenin ismi, ‘Kurs Bitirme Belgesi’ dir ve sadece Mesleki Eğitim Merkezleri tarafından en az 1 yıllık eğitim sonucunda verilmektedir.

Fotoğrafçılık alanında stüdyolarda çalışabilir ya da freelancer olarak kendi işinizin patronu da olabilirsiniz. Son zamanların gözde meslekleri olan düğün ve doğum fotoğrafçılığı gibi alanlarda fotoğraf çekimleri yaparak, özel gün fotoğrafçısı olabilirsiniz. Böylece hobinizi mesleğinize dönüştürür, çalışmaktan zevk aldığınız bir iş yapabilirsiniz. Ayrıca fotoğrafçılık alanında iş ilanlarına başvururken, Online (Canlı) Lightroom Kursu sonunda alacağınız sertifikayı da öz geçmişinize ekleyebilirsiniz. Türkiye’ nin 1 numaralı fotoğrafçılık kursu olan PhotoPlay’ den sertifika aldığınız için diğer kişilere göre ön plana çıkmış olacaksınız.

Eğitim aldığınız esnada, sorularınızı canlı olarak eğitmene sorabileceksiniz.

Kursa kayıt olduğunuzda, almak istediğiniz fotoğraf makinesi başta olmak üzere, tüm ekipmanlarla ilgili sorularınızı eğitmenlerimize sorabilirsiniz. Sorularınızı en kısa sürede yanıtlıyoruz.

Daha önce PhotoPlay’den eğitim almış kursiyerlerimizin fotoğraflarını görmek için @fotografcilikkursu profilini ziyaret edin.

Satın almış olduğunuz Online (Canlı) Fotoğrafçılık Kurslarını, canlı ders başlamadan 24 saat öncesine kadar erteleme ve iptal edebilirsiniz. İptal ettiğinizde, ödediğiniz ücret, ertesi iş günü iade edilir. Eğitimin başlamasına 24 saatten az bir süre kaldıysa, ne yazık ki iade yapılamamaktadır. Zoom programını dersten önce bilgisayarınıza kurmanız ve çalışır halde olduğundan emin olmak için test etmenizi öneririz. Kursiyerlerin yaşadığı teknik aksaklıklar nedeniyle kurs ücreti iade edilmez.

Eğitim Videoları

Müfredat bulunamadı !

Kurs Yorumları

oy
  • 5 yıldız0
  • 4 yıldız0
  • 3 yıldız0
  • 2 yıldız0
  • 1 yıldız0

Bu kurs için henüz bir yorum bulunamadı.

BU KURSU SATIN AL97 BOŞ YER SAYISIKURS BAŞLIYOR 3 hafta
  • 800  200  / 30 Gün
  • 3 haftaIÇİNDE BAŞLAR
  • 6 saat
  • 100 KONTENJAN
  • Uluslararası Sertifika
0 KAYITLI ÖĞRENCİ

KURSLARINIZI MOBİL UYGULAMAMIZDAN İZLEYİN

Sadece mobil uygulama takipçilerimize özel indirim kodlarını kaçırmamak için uygulamamızı indirin...

PhotoPlay Play Store PhotoPlay App Store