Mesleki Fotoğrafçılık Kursları

Bu içerik korunmaktadır, lütfen bu içeriği görüntülemek için giriş yapın ve kursa kaydolun!

Eğitmene Soru Sor

  1. Teşekkür ediyorum hocam son olarak albüm tasarım programı ücretli mi ücretliyse ücreti nedir?

    1. Rica ederim.
      Güncel fiyatını bilmiyorum.
      Ama Fundy Designer olarak internet Üzerinde aratıp bulabilirsiniz.

  2. merhaba hocam
    soruları sona sakladım bir kaç sorum olacak.
    1: Bu kadar net çıkmasının sebebini öğrenebilir miyim?
    bu konuda ekipmanlar ne kadar önemli?
    2: Tasarladığınız albüm de sayfa numaraları yazıyor örneğin 1-2 veya 3-4 şeklinde bunlar albüm de tek sayfa mı yoksa ikiye bölünmüş sayfa olarak mı nitelendirmek gerekir
    3: Sizin kullandığınız makine, sık tercih ettiğiniz lensleri ve ayrıca önerebileceğiniz ekipmanları söyleyebilir misiniz?
    4: ve son sorum; bende canon 200d, 18-55 kit lensi ayrıca 50 mm, 75-300 lens +tepe flaşı, tripod mevcut bunlar ne kadar yeterli ve ekstra önerebileceğiniz ekipmanlar

    Ayrıca verimli dersinizden dolayı teşekkür ederim.

    1. Merhaba Sercan Bey,
      İlginiz için teşekkür ederim.
      Maddeler halinde cevaplayayım;
      1: Çekimlerde diyafram, enstantane, iso ve ışık ayarlarına dikkat ediyorum. PhotoPlay online temel fotoğrafçılık eğitiminde bu konuları görebilirsiniz.
      2: Evet bu programda albümün bölünmüş olan sayfa numaraları görünüyor. Yani tek sayılar sol sayfaları, çift sayılarda sağ sayfaları temsil ediyor.
      3: Çoğunlukla Canon 1DX, 70-200 F2,8, Canon 16-35 F2,8, 35mm F1,4, 135mm F2,0 ekipmanlarımı kullanıyorum.
      4: Sizdeki ekipmanlar iş görür. Bence hemen çok acil ekipman almanıza gerek yok. Fakat gelin damat ve düğün fotoğrafları gibi çok önemli konular için yetersiz kalabilir. Mevcut ekipmanlarınızı kullanarak çevrenizdeki yakınlarınzla değişik ışık koşullarında antrenmanlar yaparsanız, zaman içerisinde ihtiyacınız olan ekipmanları daha iyi tespit edeceksiniz.

      Eğitim içeriğini beğendiğiniz de sevindim.
      Sağlıklı günler dilerim.

Bir cevap yazın